Το ευχαριστώ των Θρακιωτών της Γερμανίας στις εβρίτικες εταιρείες

Το ευχαριστώ των Θρακιωτών της Γερμανίας στις εβρίτικες εταιρείες

Οι Θρακιώτες της Γερμανίας διοργάνωσαν πριν λίγες μέρες στο Μόναχο μια καταπληκτική εκδήλωση στα πλαίσια των 29ων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2017» της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, της οποίας ο απόηχος ακόμα παραμένει. 

Παράλληλα με την παρουσία των χορευτικών συγκροτημάτων και το γλέντι που στήθηκε, ,διοργανώθηκε όμως μια μικρή έκθεση με Θρακιώτικα προϊόντα και ακολούθησε μια δεξίωση με παραδοσιακά εδέσματα από την Θράκη την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία και την ομιλία για την τουριστική προβολή της περιοχής μας.

Οι διοργανωτές δεν έχασαν τις εταιρείες, όλες από το νομό ΄Εβρου, που με επικεφαλής το Επιμελητήριο Έβρου και τον Πρόεδρο του Χριστόδουλο Τοψίδη, συμπαραστάθηκαν στις εκδηλώσεις. Με ανακοίνωση τους λοιπόν επισημαίνουν:”Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Έβρου, όπως και τις εταιρίες Γιαχανάς, Ποτοποιία Μήτσας, Καφές Γκρεκίδης, Green Cola, Μέλι Ζολώτας και το Σούπερ Μάρκετ Κωνσταντινίδης στο Διδυμότειχο, για τις χορηγίες και την βοήθεια τους. Τους ευχαριστούμε θερμά”.

 

[post_gallery]