“Μπλόκαραν” την σελίδα “Γειτονιές και Αναμνήσεις της Αλεξανδρούπολης (που αλλάζει..). Ξέσπασμα του Η.Τζιώρα

“Μπλόκαραν” την σελίδα “Γειτονιές και Αναμνήσεις της Αλεξανδρούπολης (που αλλάζει..). Ξέσπασμα του Η.Τζιώρα

Κάποιοι ανόητοι με παρέμβαση τους στα κεντρικά του facebook, “μπλόκαραν” την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σελίδα “Γειτονιές και Αναμνήσεις της Αλεξανδρούπολης (που αλλάζει..)”, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο διαχειριστής της Ηλίας Τζιώρας. Κάτω από το άρθρο που έγραψε και με την άδεια του παρουσιάζουμε, υπήρξαν εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες φίλους που ακολουθούν την συγκεκριμένη σελίδα.

Γράφει ο Ηλίας Τζιώρας: Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και λόγω μεγάλης απογοήτευσης από την απύθμενη κακία και τη βλακεία καποιου ή κάποιων θα σταματήσω να κάνω νέες αναρτήσεις φωτογραφιών ή κοινοποιήσεις παλαιότερων στη σελίδα μου Γειτονιές και Αναμνήσεις της Αλεξανδρούπολης (που αλλάζει..) μέχρι νεοτέρας. Έως τώρα δεν έδινα σημασία σε ενοχλητικές περιπτωσεις ατόμων που μου την έπεφταν άγρια για παραλείψεις ή λάθη σε φωτογραφίες που ανεβαζα από 16.000 υπέροχους συμπολίτες που μου εμπιστεύονται το προσωπικό τους οικογενειακό αρχείο φωτογραφιών και αφηγήσεων.

Αδυνατούσαν οι μωροί να καταλάβουν πως ένας άνθρωπος γεννημένος το 1977 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να γνωρίζει με απόλυτη λεπτομέρεια προσωπα, χρονολογίες σε κάθεμια απο τις 30.000 φωτογραφίες του αρχείου αν δεν μου τις πουν οι αποστολείς τους. Αδυνατούν να καταλάβουν πως ξοδεύω πολύ από τον λίγο ελευθερο μου χρόνο για να ανεβάζω το υλικό, να γραφω τις ιστορίες και να προσθετω μέσω ερευνας χρονοβορας όσες πληροφορίες δεν μου είπαν για τις φωτογραφιες που μου εστειλαν οι ιδιοκτήτες τους.

Αυτό που ξεχύλισε όμως το ποτήρι είναι κάποιος/καποιοι σ….ψυχοι που αντί απλά να πάψουν να είναι μέλη της σελιδας αφου τους ενοχλουν οι αναρτήσεις μου και η συχνότητα τους προτίμησαν να κάνουν report και καταγγελία της σελίδας στο Facebook με αποτέλεσμα να μου απαγορεύει τις νέες αναρτήσεις και τις κοινοποιήσεις. Αιτία απαγόρευσης συμφωνα με το FB, η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ αναρτήσεων κατόπιν ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ! Για αυτό κλειδώθηκε! Η καταγγελία έγινε για τη σελίδα (page) όπου υπάρχει η απαγόρευση. Όχι για το γκρουπ. Φαντάζομαι είναι προσωρινό αλλά θα υπάρχει επιπλέον αγρανάπαυση από εμενα.

Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους τους μοναδικούς Αλεξανδρουπολιτες ή φίλους της αγαπημενης πατρίδας μας που ζουν πια σε καθε γωνιά του πλανήτη και μαζι, συλλογικά διασώζουμε και καταγράφουμε την ιστορία και τις αναμνήσεις των Γειτονιών της Αλεξανδρούπολης εδώ και 10 χρόνια με πολλή αγάπη και όρεξη και νόστο. Παρακαλώ συνεχίστε να στέλνετε φωτογραφιες και να σχολιαζετε τον πολιτιστικο θησαυρο που εχει ήδη συγκεντρωθεί. Θα τις ανεβάσω όλες όσες στειλετε αργότερα.