Ένας Εβρίτης ηθοποιός πρωταγωνιστής στη δημοφιλή σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Ένας Εβρίτης ηθοποιός πρωταγωνιστής στη δημοφιλή σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Ένας Εβρίτης ηθοποιός, από τους πιο ανερχόμενους της νέας γενιάς, θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών στον 5ο κύκλο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ALPHA ”Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”, η οποία θα έχει καινούργια πρόσωπα μετά την αποχώρηση των Γιώργου Χρυσοστόμου – Νάντιας Κοντογεώργη και Κωνσταντίνου Πλεμμένου – Φωτεινής Αθερίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zappIT o ALPHA βρήκε τελικά τα πρόσωπα που τόσο καιρό αναζητούσε στον Ορεστιαδίτη Σπύρο Χατζηαγγελάκη, σύντροφο της τηλεπαρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη, με την οποία και πρόσφατα βρέθηκαν για διακοπές στον Έβρο. Παρτενέρ του θα είναι  Μαρία Χάνου (την κόρη της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου).

Ο Χατζηαγγελάκης, που κάνει ήδη σημαντική θεατρική καριέρα στην Αθήνα, με συμμετοχή σε εξαιρετικές παραστάσεις, είναι χαμηλών τόνων παιδί και έρχεται όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του στην Ορεστιάδα και την περιοχή γενικότερα, για να δει τους δικούς του.

Εκτός από τους γονείς και συγγενείς, ξέρουμε και έναν φίλο του που θα είναι φανατικός θεατής της σειράς “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”, μέσω διαδικτύου πάντως γιατί δεν μένει στην Ελλάδα αλλά στο Λονδίνο. Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ορέστη, της Ξάνθης, του Αιγάλεω, της Λαμίας, του Οδυσσέα Αναγέννησης, της Επανομής και του Έβρου Σουφλίου Σάκη Λαμπερνάκη, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι από παλιά.