Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πλήρωσε δείπνο για 100 άτομα στο Διαδημοτικό Συμβούλιο της Σαμοθράκης!!!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πλήρωσε δείπνο για 100 άτομα στο Διαδημοτικό Συμβούλιο της Σαμοθράκης!!!

Στις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Σαμοθράκη με αφορμή την καταστροφική θεομηνία που την έπληξε έναν μήνα νωρίτερα, Διαδημοτικό Συμβούλιο των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, με διευρυμένη σύνθεση και παρουσία βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη, Μητροπολίτη.

Σε εκείνο  παραβρέθηκαν 18 δημοτικοί σύμβουλοι από την Αλεξανδρούπολη και 17 του Δημοτικού Συμβουλίου της Σαμοθράκης. Αν προστεθούν και οι δύο Δήμαρχοι μας κάνουν συνολικά 37 άτομα. Βάλτε και ορισμένους ακόμα από τον Έβρο και το νησί, ας πούμε ότι συνολικά ήταν 50 άτομα.

Βλέπουμε όμως στο Χρηματικό Ενταλμα του Δήμου Αλεξανδρούπολης Α 3260 που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ να  αναφέρεται για το ποσό των 1.500 ευρώ:  “Αιτία πληρωμής λοιπές δαπάνες δημοσίων σχέσεων- Παράθεση δείπνου για εκατό άτομα στις 20/10/2017 κοινή συνεδρίαση δημοτικών Συμβουλίων Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ 100 ΑΤΟΜΑ

Ακόμα όπως είπαμε και αν υπολογίσουμε συνοκικά 50 άτομα από τα δυο Δημοτικά Συμβούλια και τους άλλους συμμετέχοντες, οι άλλοι 50 συνδαιτημόνες ποιοί ήταν; Θα είχε πράγματι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κάποια απάντηση εκ μέρους των υπευθύνων, γιατί εδώ μιλάμε για δημόσιο χρήμα, άσχετα αν το ποσό δεν είναι τεράστιο. Αυτοί που το διαχειρίζονται πρέπει να το σέβονται.