Είναι το… πνεύμα των γιορτών ή συμβαίνει κάτι άλλο με Λαμπάκη-Μιχαηλίδη;

Είναι το… πνεύμα των γιορτών ή συμβαίνει κάτι άλλο με Λαμπάκη-Μιχαηλίδη;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, αφού βλέπουμε να έχουν χαμηλώσει πάρα πολύ(πιο πολύ δεν πάει)  οι τόνοι της μέχρι τώρα πολύ έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλου Μιχαηλίδη.

Να ευθύνεται το… πνεύμα των Χριστουγέννων και γενικότερα των εορτών που πέρασαν; Συμβαίνει κάτι άλλο; Πάντως αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν καμιά σχέση με όσα βλέπαμε κιαι ακούγαμε πριν από λίγο καιρό. Ξαφνικά ο δημοτικός σύμβουλος κ.Μιχαηλίδης, ο μόνος που ουσιαστικά ασκεί αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή μια και ο Απόστολος Φωτιάδης είναι ανύπαρκτος και “εξαφανισμένος”, βγήκε πριν την Πρωτοχρονιά στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό και δήλωσε: “Πρέπει να έρθουμε πιο κοντά με το Δήμαρχο το 2018”.

Ακολούθησε η πρόταση του και της δημοτικής παράτξης που ηγείται για διεκδίκηση της μιας έδρας του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού από την Αλεξανδρούπολη, την οποία ο Βαγγέλης Λαμπάκης μιλώντας στον ίδιο σταθμό δήλωσε ότι θα την στηρίξει. Κι όχι μόνο αυτό. Ενώ πριν από ένα μήνα περίπου με ανακοίνωση του χρησιμπποιούσε ειρωνικούς και… βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Μιχαηλίδη (η τέταρτη δημοτική παράταξη, ο πολύς αρχιτέκτων και μηχανικός μεγάλου βεληνεκούς και αξίας κ. Μιχαηλίδη, φθάνει πια στην αμετροέπεια), ενώ τώρα απέφυγε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό.

Κι όχι μόνο αυτό. Κάποια από τα ΜΜΕ που είναι γνωστό ότι πρόσκεινται και στηρίζουν φανατικά τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και είχαν… ξεχάσει τον επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α, ξαφνικά τον “ανακάλυψαν” και άρχισαν να προβάλλουν τις θέσεις του.

Ψάχνουμε την εξήγηση και ελπίζουμε σήμερα των Φώτων να μας… φωτίσει ο Θεός (παράλληλα με τον ιερέα), για να βγάλουμε κάποια άκρη.