Ορέστης Ορεστιάδας: Επέστρεψαν Κώστογλου, Ναλμπάντης και αποχώρησαν τρεις

Ορέστης Ορεστιάδας: Επέστρεψαν Κώστογλου, Ναλμπάντης και αποχώρησαν τρεις

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Ορέστης Ορεστιάδας, αφού ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση δύο έμπειρων παικτών που επιστρέφουν σε γνώριμο γι’ αυτούς περιβάλλον. Του Γιάννη Κώστογλου και του Στέλιου Ναλμπάντη. Παράλληλα, αποχώρησαν οι Ζέλεφ, Μπαλλάκης και Καρασμανάκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλογος της Ορεστιάδας, που όπως φαίνεται κάνει συνεχόμενες κινήσεις με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου: “Για 6η φορά και 16η σεζόν ο Γιάννης Κώστογλου ξανά στο ρόστερ του Ορέστη. Μετά από τις περιόδους 1995-2000, 2001-2005, 2006-2009, 2010-2012 και 2013-2014 ο Γιάννης επιστρέφει στον Ορέστη για να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του πλήρης εμπειρίας και ποδοσφαιρικής ωριμότητας. Φέτος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ακρίτα Ν. Βύσσας.

Επίσης για 2η φορά, μετά το 2005-2006 επιστρέφει στην ομάδα και ο Στέλιος Ναλμπάντης από την Ένωση Οινόης στην οποία ανήκε φέτος. Ο Ορέστης ευχαριστεί τις Διοικήσεις των δύο Σωματείων για την πρόθυμη διάθεση των ποδοσφαιριστών τους, προκειμένου αυτοί να τον ενισχύσουν για την επίτευξη των φετινών του στόχων.
Παράλληλα αλλά σε αντίθετη πορεία με τις δύο αυτές προσθήκες, από την ομάδα αποχώρησαν οι Κονσταντίν Ζέλεφ, Θέμης Μπαλλάκης και Πασχάλης Καρασμανάκης. Ο Ορέστης τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τους εύχεται ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*