Πένθος στο Δωρικό. “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας

Πένθος στο Δωρικό. “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας

Στο πένθος βυθίστηκε το Δωρικό αλλά και όλη η Αλεξανδρούπολη, από τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γρηγόρη Τσερεκίδη, ο οποίος “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.  

Ήταν πολύ αγαπητός σε όλους, ήρεμος και χαμηλών τόνων και από τους αυτοδιοικητικούς που προσπαθούσε για το καλύτερο του χωριού του, που ανήκε στον πρώην δήμο Τραϊανούπολης και πλέον στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Εκλέχθηκε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δωρικού με τον συνδυασμό “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και συνάδερφοι του στον δήμο, θα του πουν το τελευταίο αντίο αύριο Δευτέρα στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Δωρικού, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και ο ίδιος ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης με ανακοίνωση τους, εκφράζουν την βαθιά οδύνη και τα θερμά τους συλληπητήρια για τον εκλιπόντα Γρηγόρη Τσερκεζίδη. “Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” και τα μέλη αυτής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μέλους και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δωρικού, Γρηγόριου Τσερκεζίδη, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο τέκνα, βυθίζοντας στη θλίψη και την οικογένεια της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης”.