Διδυμότειχο: Εντυπωσίασε η έκθεση παραδοσιακής ενδυμασίας στο Κέντρο Θρακικών Μελετών

Διδυμότειχο: Εντυπωσίασε η έκθεση παραδοσιακής ενδυμασίας στο Κέντρο Θρακικών Μελετών

Ολοκληρώθηκε μία ακόμη έκθεση παραδοσιακής ενδυμασίας! Από την Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Θρακικών Μελετών (πρώην Χάνι Γιαρματζή), οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παραδοσιακές φορεσιές από διάφορες περιοχές της Θράκης, με τις ομοιότητες και τις διαφορές τους!

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης αυτής της σπάνιας και μεγάλης συλλογής, Γιώργος Τοπαλίδης, ήταν παρών για να παρουσιάσει, να ενημερώσει, να κατατοπίσει, αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των επισκεπτών της έκθεσης. Γλυκιά γεύση άφησε η επίσκεψη αρκετών μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της πόλης του Διδυμοτείχου.

Για όσους δεν κατόρθωσαν ή δεν προτίμησαν να επισκεφθούν την έκθεση, ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο από την όμορφη έκθεση σε έναν πολύ όμορφο χώρο!

Ολοκληρώθηκε μία ακόμη έκθεση παραδοσιακής ενδυμασίας! Από την Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Θρακικών Μελετών (πρώην Χάνι Γιαρματζή), οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παραδοσιακές φορεσιές από διάφορες περιοχές της Θράκης, με τις ομοιότητες και τις διαφορές τους! Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης αυτής της σπανίας και μεγάλης συλλογής, κ. Γιώργος Τοπαλίδης, ήταν παρών για να παρουσιάσει, να ενημερώσει, να κατατοπίσει, αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των επισκεπτών της έκθεσης. Γλυκιά γεύση άφησε η επίσκεψη αρκετών μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας! Για όσους δεν κατόρθωσαν ή δεν προτίμησαν να επισκεφθούν την έκθεση, ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο από την όμορφη έκθεση σε έναν πολύ όμορφο χώρο!

Gepostet von Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Διδυμοτείχου "Το Κάστρο" am Sonntag, 27. Mai 2018