Πηγή Δεβετζή: Παραλίγο θύμα σπείρας η μητέρα της – Τηλεφώνησαν ζητώντας χρήματα γιατί η κόρη της “σκότωσε” κοριτσάκι

Πηγή Δεβετζή: Παραλίγο θύμα σπείρας η μητέρα της – Τηλεφώνησαν ζητώντας χρήματα γιατί η κόρη της “σκότωσε” κοριτσάκι

Θύμα σπείρας αδίστακτων απατεώνων, παραλίγο να πέσει η  μητέρα της  συμπατριώτισσας μας κορυφαίας αθλήτριας Πηγής Δεβετζή που μένει στην Αλεξανδρούπολη, αφού της τηλεφώνησαν και ζήτησαν χρήματα, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της σκότωσε με το αυτοκίνητο της ένα κοριτσάκι και για να μην πάνε στην αστυνομία, πρέπει να τους δώσει το ποσό που θα της πουν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δημοσιοποίησε η ίδια η Εβρίτισσα Ολυμπινίκης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια, που όπως και η μητέρα της είναι σοκαρισμένες. Το έκανε όμως, προκειμένου όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Evros-news.gr, να προστατεύσει τον κόσμο και να μην πέσουν θύματα των αδίστακτων απατεώνων άλλοι άνθρωποι, κυρίως μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι είναι γνωστό πως δέχονται παρόμοια τηλεφωνήματα και μερικοί την… πατάνε.

Όπως μας είπε η Πηγή Δεβετζή, η μητέρα της δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη και μια γυναικεία φωνή  της είπε ότι η κόρη της που μένει στην Αθήνα, χτύπησε με το αυτοκίνητο ένα κοριτσάκι και το σκότωσε. Μια άλλη γυναίκα από το βάθος, προσποιούμενη ότι είναι η Πηγή, της φώναζε με κλάματα πως χτύπησε με το αυτοκίνητο το κοριτσάκι και για να μην ενημερώσουν την αστυνομία, χρειάζεται χρήματα.

Για καλή τύχη και των δύο, λίγη ώρα μετά και εντελώς συμπτωματικά, η Πηγή τηλεφώνησε όπως συνηθίζει για να δει πως περνάει η μητέρα της στον Έβρο και αυτή σχεδόν κλαίγοντας της διηγήθηκε τί έγινε. Ευτυχώς δεν είχε δώσει τα χρήματα και φυσικά δεν πέτυχαν τον σκοπό τους οι αδίστακτοι απατεώνες.

Η ίδια η Πηγή Δεβετζή μάλιστα έγραψε στην προσωπική της σελίδα  facebook: «ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εξαπάτηση μητέρων !! Ειδικά αυτές που έχουν κόρες.. παίρνουν τηλ άγνωστοι κ ζητούν χρήματα γιατί ταχα μου η κόρη τους σκότωσε ένα κοριτσάκι για μα μην πάνε στην αστυνομία!! Πλεκτάνη”