Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ο Πασχάλης Σωτηρούδης νέος Πρόεδρος με 6μελή αρχικά διοίκηση

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ο Πασχάλης Σωτηρούδης νέος Πρόεδρος με 6μελή αρχικά διοίκηση

Ο Πασχάλης Σωτηρούδης είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος Πρόεδρος της Α.Ε.Διδυμοτείχου και με 6μελές Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου Νίκου Τσουλκανάκη και αρκετών συμβούλων, ανέλαβαν να οδηγήσουν την ιστορική ομάδα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά και την τελευταία αποχώρηση σήμερα του Κώστα Αντωνιάδη, η διοίκηση της ΑΕΔ διαμορφώνεται ως εξής :

Πρόεδρος :Σωτηρούδης Πασχάλης
Αντιπρόεδρος : Μπροντίδης Δημήτριος
Γραμματέας:Καραντουμάνης Αποστόλης 
Ταμίας:Χαβουζούδης Νικόλαος
Έφορος:Γκίκας Γεώργιος
Μέλος:Κουρτελάκης Γεώργιος

Η εξαμελής αυτή διοίκηση, αποτελούμενη από τα εναπομείναντα μέλη και δύο νέες προσθήκες, αναλαμβάνει να τρέξει την καθημερινότητα της ομάδας και όλα τα θέματα που την απασχολούν. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επαφές και με αλλα άτομα, που θα προστεθούν στην διοίκηση,όπως επίσης θα ανακοινωθούν και οι προπονητές για την πρώτη ομάδα αλλα και για τις ακαδημίες.

Ο Πασχάλης Σωτηρούδης, μέλος της προηγούμενης διοίκησης που με επικεφαλής το Νίκο Τσουλκανάκη οδήγησε την ομάδα στη Γ’ εθνική, είναι γιος του παλαίμαχου αμυντικού και ενός εκ των καλύτερων παικτών που πέρασαν από την ΑΕΔ, του Νίκου Σωτηρούδη και είναι επιχειρηματίας. Μιλώντας για την ανάληψη της προεδρίας σε μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, τόνισε:

Όλα τα ωραάα έχουνε ένα τελος. Νόμος. Ανεβαίνεις και πέφτεις. 4 Χρόνια φανταστικά, χαρά, λύπη, εκτόνωση, ενθουσιασμός. 4 Χρόνια μιας τρελής πορείας. Το θέμα δεν είναι ότι χάνει το Διδυμότειχο,  χάνει όλος ο Έβρος άτομα που δώσανε τα πάντα για να είμαστε ψηλά, μηδενός εξαιρουμένου. Ξεπεράσαμε εαυτούς.και ένας πρόεδρος πραγματικά Απίστευτος. Πράτα σαν άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα. Τώρα ναι, δύσκολα. Τ γνωρίζουμε, αλλά να πω κάτι, δεν θα το αφήσουμε. Θα το παλέψουμε και θα το ανεβάσουμε όπως πρέπει και όταν πρέπει. Χρειάζονται όλοι. Η ΟΜΑΔΑ τώρα έχει ανάγκη. Κανένας δεν περισσεύει. ΑΕΔ”.

Αντωνιάδης: Παραμένω δίπλα

στην ομάδα σε ότι μου ζητηθεί

Την αποχώρηση του από την διοίκηση ανακοίνωσε πριν την συγκρότηση του νέου Δ.Σ και ο Κώστας Αντωνιάδης, που ξεκαθάρισε όμως ότι παραμένει δίπλα στην Α.Ε.Δ και θα βοηθάει σε ότι του ζητηθεί. Στη δήλωση του αναφέρει:

Μετά από δύο χρόνια στην διοίκηση της ΑΕΔ, θα ήθελα και εγώ δημόσια να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τα κοινά της ομάδας.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσουλκανάκη που με εμπιστεύτηκε και ειδικά τον δεύτερο χρόνο που ανέλαβα το πιο ευαίσθητο κομμάτι, του υπεύθυνου των ακαδημιών. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν για να σταθώ με αξιοπρέπεια στο δύσκολο αυτό έργο.
Θα ήθελα να πω ότι θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα και στους ανθρώπους που θα συνεχίσουν με όλη μου την δύναμη όπως μου ζητηθεί.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Αντωνιάδης