Λαμπάκης: Οι γονείς με εκτιμούν για τις παιδικές χαρές (συμβολή οδών Δέρκων και Άρδα)

Λαμπάκης: Οι γονείς με εκτιμούν για τις παιδικές χαρές (συμβολή οδών Δέρκων και Άρδα)

Η δήλωση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για τους γονείς και τις παιδικές χαρές, στην εκδήλωση απολογισμού των 8 χρόνων της θητείας του, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και άρχισαν να καταφθάνουν στο Evros-news.gr τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται αρκετές από αυτές στον δήμο Αλεξανδρούπολης. 

Είπε συγκεκριμένα ο κ.Λαμπάκης στην αμερικάνικου στυλ παρουσίαση του: “Έρχονται και με συναντάν ή πηγαίνω εγώ στα πάρκα και στις παιδικές χαρές και συναντάω γονείς οι οποίοι μου λεν: Δήμαρχε σε εκτιμούμε για έναν και μοναδικό λόγο εμείς που έχουμε μικρά παιδιά. Γιατί έχεις αναπλάσει ένα σωρό πάρκα και έχεις βάλει παιδικές χαρές. Για μας αυτό είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει για τα μικρά μας παιδιά”.

Μετά τις παιδικές χαρές-καρμανιόλα για τα παιδιά στην Παλαγία και τη Νίψα που παρουσιάσαμε, άλλη μια που μας έστειλαν φωτογραφίες οι γονείς, είναι στην Αλεξανδρούπολη και στην συμβολή ων οδών Δέρκων και Άρδα. Η κατάσταση απαράδεκτη, τα όργανα που υποτίθεται υπάρχουν για να παίζουν τα παιδιά είναι διαλυμένα και ο χώρος απαράδεκτος.

Όπως μάλιστα μας κατήγγειλαν οι γονείς: “Μαζεύουμε από μέσα καθημερινά σύριγγες, προφυλακτικά και… τσιγαριλίκια, για να μην τα πιάσουν στα χέρια τους τα μικρά παιδιά. Μας δουλεύει ο δήμαρχος, υποτιμώντας τόσο τη νοημοσύνη μας”; Φαίνεται αυτή την παιδική χαρά δεν την επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Λαμπάκης και οι γονείς που πηγαίνουν εκεί τα παιδιά τους, δεν τον… συμπαθούν ούτε και γι’ αυτό τον μοναδικό λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Λαμπάκης: Οι γονείς μου λένε σε εκτιμούμε γιατί έχεις αναπλάσει παιδικές χαρές (ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο)