Αλεξανδρούπολη: Έβαλαν αριθμούς στα σπίτια, αλλά δεν μαζεύουν τα σκουπίδια στην συνοικία της Άβαντος

Αλεξανδρούπολη: Έβαλαν αριθμούς στα σπίτια, αλλά δεν μαζεύουν τα σκουπίδια στην συνοικία της Άβαντος

Καλές οι προεκλογικές φιέστες, με αυτοκόλλητους αριθμούς στα σπίτια και τους δρόμους να ονομάζονται Πάροδος Α, Β και ούτω καθ εξής στην συνοικία που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Άβαντος όπου μένουν οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι, αλλά τα σκουπίδια παραμένουν επί ημέρες χωρίς να τα μαζεύουν τα συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αυτό μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής και μας έστειλαν τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Όπως λένε, οι παρεμβάσεις που έγιναν με τους αριθμούς και το “βάφτισμα” των δρόμων χωρίς ονόματα αλλά ως Πάροδος, δεν έλυσαν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που έχουν. Με την τραγική κατάσταση των δρόμων, τα λασπόνερα, το σχολείο και φυσικά τα σκουπίδια, που αν και είναι κάτι απλό, δεν μαζεύονται από τα συνεργεία. Κι επειδή οι κάδοιι είναι πολλοί και όλοι μαζί, υπάρχει ανυπόφορη βρώμα και δυσωδία.

Το πρόβλημα το γνωρίζουν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Ζιώγας, αφού το έχουν μεταφέρει και οι δικοί τους άνθρωποι που δουλεύουν με σύμβαση στην καθαριότητα για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά το έχουν θέσει και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δαγκλή Γιασάρ, που τους έχει διαβεβαιώσει πως ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με τον οποίο και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα αποφάσισε να βοηθήσει την παρατημένη περιοχή τους. Μόνο που όπως λένε, θέλουν έργα και όχι υποσχέσεις.