Συνεργασία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης

Συνεργασία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης

Συνυπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας εκπαιδευτικών δράσεων μεταξύ του Ζωγραφείου Λυκείου της Κωνσταντινούπολης  και του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Φερών, υπογράφηκε αυτές τις ημέρες.

Την υπέγραψαν με επίσκεψη τους στην Βασιλεύουσα ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φερών Βαγγέλης Θεοδώρου με τον συνάδερφο του από το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης Γιάννη Δεμιρτζόγλου. Αυτός πήρε την απόφαση και ενσωμάτωσε στον υπέροχο Σύλλογο Διδασκόντων του Ζωγραφείου Λυκείου όλους τους εκπαιδευτικούς από το αντίστοιχο σχολείο των Φερών, βάζοντας άλλη μια βάση ενδυνάμωσης των Ελλήνων που φοιτούν στην Πόλη.

Η συνέχεια θα δοθεί τον προσεχή Ιούνιο στο Δημοτικό Σχολείο Φερών με επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Ζωγράφειο Λύκειο. Παράλληλα, ο κ.Θεοδώρου και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με πολύ συγκίνηση τον Εσπερινό στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και επέδωσαν εθιμοτυπική πρόσκληση στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για να παραστεί στις εκδηλώσεις λήξης Σχολικού έτους του 1ου Δ. Σ. Φερών το καλοκαίρι.