Ορεστιάδα: Παράπονα από πολίτες που προπονούνται στο δημοτικό στάδιο μέσα στα… σκοτάδια

Ορεστιάδα: Παράπονα από πολίτες που προπονούνται στο δημοτικό στάδιο μέσα στα… σκοτάδια

Τα παράπονα του ίδιου αλλά και πολλών ακόμα συμπολιτών του της Ορεστιάδας, μας μετέφερε κάτοικος της πόλης για την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό στάδιο ποδοσφαίρου τα βράδια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε, επισημαίνει πως για το δήμο Ορεστιάδας θεωρείται προφανώς… πολυτέλεια να ανάβουν οι προβολείς το βράδυ, ώστε να υπάρχει φωτισμός που είναι απαραίτητος για τον κόσμο, ο οποίος θέλει είτε να τρέξει, είτε να περπατήσει εντός του γηπέδου. Μόνο μια λάμπα καίει εντός του γηπέδου και φυσικά δεν καλύπτει παρά ελάχιστο χώρο.

“Στο παρελθόν έχουμε αναφέρει το ζήτημα στους αρμόδιους και το μόνο που έκαναν, ήταν να δώσουν τα κλειδιά στους προπονητές στίβου, με αποτέλεσμα τα φώτα να ανάβουν μόνο όταν υπάρχει κάποιο τμήμα στίβου μέσα στο γήπεδο και προπονείται. Τις άλλες ώρες επικρατούν συνθήκες… Ζιμπάμπουε, αφού μόνο μια λάμπα καίει εντός του γηπέδου. Αυτή την στιγμή είμαστε πάνω από 50 άνθρωποι που αθλούμαστε και υπάρχει πρόβλημα και ασφαλείας. Γιατί μπορούν να υπάρξουν τραυματισμοί” μας έγραψε χαρακτηριστικά. Όπως μάλιστα συμπλήρωσε: “Με έναν χρονοδιακόπτη λύνονται όλα, αλλά αυτό για να το σκεφθούν στον δήμο Ορεστιάδας, χρειάζεται και… ικανότητα”.