Η Καβάλα προβλήθηκε με το video clip του “δικού της” Νίκου Βέρτη. Η Αλεξανδρούπολη αγνοεί τον Stavento!!!

Η Καβάλα προβλήθηκε με το video clip του “δικού της” Νίκου Βέρτη. Η Αλεξανδρούπολη αγνοεί τον Stavento!!!

Πριν από περίπου 6 μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2018, βγήκε στον “αέρα” το νέο video clip του καταξιωμένου Καβαλιώτη τραγουδιστή Νίκου Βέρτη για το τραγούδι “Πρόσεχε Καλά”, το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην πόλη απ’ όπου κατάγεται και ήδη το έχουν παρακολουθήσει το yuotube πάνω από 3 εκατομμύρια (4.295.742 προβολές συγκεκριμένα).

Το video λοιπόν γυρίστηκε στην Καβάλα, σε συνεργασία με την ΔΗΜΟΩΦΕΛΕΙΑ, την εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης του συγκεκριμένου δήμου της Ανατολικής Μακεδονίας και είναι μια έμμεση τεράστια τουριστική και διαφημιστική προβολή για την πόλη. Με πλάνα από τις Καμάρες, το Λιμάνι και την Παναγία και το σενάριο να δείχνει το Νίκο Βέρτη να υποδύεται έναν αλιεργάτη. Φυσικά στα περίπου 4,3 εκατομμύρια που είδαν το video clip για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, προσθέστε και άλλους τόσους ή πολύ περισσότερους που το παρακολούθησαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή facebook, instagram και άλλα. Αν η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα και οι συνεργάτες της ήθελαν να διαφημίσουν την πόλη με τηλεοπτικά σποτάκι,α θα ήθελαν εκατομμύρια ευρώ για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Στον Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento που μένει μάλιστα

μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη ουδείς του το πρότεινε

Πριν από τρεις ημέρες, στις 23 Μαρτίου, βγήκε στον “αέρα” το νέο τραγούδι μαζί με το video clip του συντοπίτη μας Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento με τίτλο “Σαρανταρίζω” και ήδη το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 52.000 άτομα. Πολλοί περισσότεροι φυσικά το είδαν μέσω του facebook, του instagram και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που ειδικά στο νεανικό κοινό που ακούει (όχι μόνο νέοι φυσικά αλλά όλες οι ηλικίες), είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Ο Μιχάλης για όσους δεν το γνωρίζουν, μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην Μάκρη, μαζί με την σύντροφο του επίσης αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας Ήβη Αδάμου και το κοριτσάκι που απέκτησαν.

Ουδείς όμως τον… ενόχλησε και κανένας από το δήμο Αλεξανδρούπολης δεν του πρότεινε κάτι ανάλογο Να γυρίσει δηλαδή το συγκεκριμένο του video clip στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και σε διάφορες ομορφιές της. Τόσο στην πόλη όσο και στον δήμο γενικότερα (π.χ στο Δέλτα του Έβρου). Στην ΤΙΕΔΑ και τον Πρόεδρο της Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη αναφερόμαστε, που παίρνουν δάνεια και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου από τον δήμο, αλλά και τον ίδιο τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ξοδεύονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ανούσια συνέδρια που δεν δίνουν καμιά υπεραξία στην πόλη και τον δήμο, όπως και για συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά ενώ έμμεσα μπορεί να διαφημιστεί η Αλεξανδρούπολη και οι ομορφιές της σε εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια Έλληνες, δεν κάνουν τίποτα. Για να μην θυμηθούμε την… πονεμένη ιστορία με τους Ρώσους τουρίστες, την Αγία Πετρούπολη και όλες αυτές τις πολυδάπανες ανοησίες των τελευταίων πολλών χρόνων. Την στιγμή που θα μπορούσαν, σε συνεννόηση με τον Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento, την εταιρεία και τον σκηνοθέτη του, να γυριστεί το “Σαρανταρίζω” στον Φάρο, στο λιμάνι, στο Δέλτα Έβρου και σε άλλα εμφατικά σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΖΩ” ΕΔΩ