ΒΙΝΤΕΟ: Ο καθημερινός “γολγοθάς” για έναν ΑμεΑ όταν κινείται στην Αλεξανδρούπολη

ΒΙΝΤΕΟ: Ο καθημερινός “γολγοθάς” για έναν ΑμεΑ όταν κινείται στην Αλεξανδρούπολη

Τον καθημερινό “γολγοθά” ενός ατόμου ΑμεΑ που κινείται στην Αλεξανδρούπολη, κατέγραψε με βίντεο ένας συμπολίτης μας για λογαριασμό της δημοτικής παράταξης “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Τώρα που τις τελευταίες ημέρες κυριαρχεί η χυδαία και άκρως ρατσιστική επίθεση του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ένα πρόσωπο που με την δύναμη ψυχής και την προσπάθεια του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους, είναι εξαιρετικά επίκαιρο το συγκεκριμένο βίντεο. Ο συντοπίτης μας με αναπηρία, διανύει μια διαδρομή 200 μέτρων από την γέφυρα Βανικιώτη και αυτό μοιάζει με ταινία… θρίλερ!!! Εικόνες και πλάνα που μόνο ντροπή προκαλούν σε μια πόλη και χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν έτη 2019.

Μια διαδρομή 200 μέτρων από την γέφυρα Βανικιώτη για ένα ΑμεΑ μοιάζει με ταινία Θρίλερ! Ντροπή!

Μια διαδρομή 200 μέτρων από την γέφυρα Βανικιώτη για ένα ΑμεΑ μοιάζει με ταινία Θρίλερ! Ντροπή!

Gepostet von Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ am Dienstag, 23. April 2019

Η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη δίνει πολύ μεγάλη σημασία και ιδιαίτερο “βάρος” στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων προσβασιμότητας των ατόμων ΑμεΑ αλλά και γενικότερα των κατοίκων της πόλης και μάλιστα πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό ειδική εκδήλωση, όπου παρουσίασε βίντεο με τα εμπόδια που συναντούν καθημερινά οι συνδημότες μας αυτοί.

Παράλληλα παρουσίασε τις προτάσεις που έχει στο πρόγραμμα της, αφού όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ.Ζαμπούκης αλλά και οι συνεργάτες του: “Σχεδιάζουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο”. Οι εικόνες και τα πλάνα πάντως στην σημερινή Αλεξανδρούπολη, σίγουρα δεν τιμούν κανέναν και ασφαλώς την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, που δεν έχει δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο πολύ σοβαρό πρόβλημα.