Δήμος Αλεξανδρούπολης: Χωρίς νερό Άνθεια, Αρίστεινο, την στιγμή που ανακοινώνονται έργα εκατομμυρίων ευρώ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Χωρίς νερό Άνθεια, Αρίστεινο, την στιγμή που ανακοινώνονται έργα εκατομμυρίων ευρώ

Χωρίς νερό είναι από το πρωί οι κάτοικοι δύο χωριών του δήμου Αλεξανδρούπολης, της Άνθειας και του Αρίστεινου, δύο μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου, που θα κρίνουν το νέο Δήμαρχο.

Την στιγμή που ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης μιλάει καθημερινά για έργα 270 εκατομμυρίων, σήμερα το πρωί εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο μιλάει για έργα περίπου 3 εκατ. ευρώ που καταθέτει αίτηση στην πρόσκληση του προγράμματος «Φιλόδημος Ι» η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης και ενώ είμαστε μια… ανάσα πριν εκλογές, οι κάτοικοι στην Άμθεια και στο Αρίστεινο βλέπω να μην τρέχει νερό στις βρύσες τους.

Φυσικά το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και επικοινωνία με την ΔΕΥΑΑ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης, απ’ όπου πήραν την απάντηση ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να λυθεί ως το βράδυ. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως μάθαμε, σε κομμωτήριο του χωριού Άνθεια οι γυναίκες έμειναν με την… βαφή στα μαλιά λόγω έλλειψης νερού, ενώ σε ιδιωτικό ξενοδοχείο… ζώων, δεν υπήρχε νερό να πιουν όσα ζώα φιλοξενούνται εκεί. Έτσι οι υπεύθυνοι έψαχναν λύσεις με μπετόνια.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει σίγουρα μεγαλύτερο… ξεγύμνωμα για τη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη και προσωπικά τον ίδιο τον δήμαρχο Αλεξανδρούπιολης, την στιγμή που διατυμπανίζει συνεχώς ότι είναι πρώτος Δήμος της χώρας σε απορρόφηση του ΕΣΠΑ και για έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων, όταν σε Άνθεια και Αρίστεινο η κατάσταση θυμίζει το… Διδυμότειχο όπου το συγκεκριμένο πρόβλημα διακοπών νερού είναι μόνιμο.