Στήριξη Λαμπάκη στους καταστηματάρχες της παραλιακής – Ο δήμος Αλεξανδρούπολης πλήρωσε τις τέντες στο ειδικό κιόσκι

Στήριξη Λαμπάκη στους καταστηματάρχες της παραλιακής – Ο δήμος Αλεξανδρούπολης πλήρωσε τις τέντες στο ειδικό κιόσκι

Για να μην μας κατηγορούν κάποιοι ότι γκρινιάζουμε συνέχεια και κάνουμε μόνο αρνητική κριτική στον απερχόμενο (όσες ενστάσεις και να καταθέσει αυτό δεν αλλάζει αφού ο λαός μίλησε) δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, να επισημάνουμε και μια πρόσφατη θετική του απόφαση.

Συγκεκριμένα, έδειξε έμπρακτη στήριξη στους επαγγελματίες της παραλιακής και εννοούμε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης που βρίσκονται στην περιοχή της Απολλωνιάδας και συγκεκριμένα αυτούς που απλώνουν τραπέζια εκεί που δημιουργήθηκε το ειδικό ξύλινο κιόσκι μετά την ανάπλαση του χώρου. Με απόφαση λοιπόν του ευρισκόμενου σε αποδρομή δημάρχου, τις τέντες που τοποθετήθηκαν εκεί για να εξυπηρετούνται τα συγκεκριμένα μαγαζιά, τις πλήρωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ποσό 24.601,60 ευρώ, για το οοποίο εκδόθηκε ήδη Ένταλμα Πληρωμής στην εταιρεία που τις τοποθέτησε και είχε δοθεί με απ’ ευθείας ανάθεση η δουλειά αυτή, με αιτιολογία “Προμήθεια και τοποθέτηση τεντών στις πέργκολες της παραλιακής ζώνης”.

Κάποιος θα μπορούσε βέβαια να σχολιάσει, πως δεν είναι δυνατόν οι δημότες της Αλεξανδρούπολης να πληρώνουν για να εξυπηρετούνται συγκεκριμένοι επιχειρηματίες της παραλιακής, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα έργα ανάπλασης τους στέρησαν αρκετά έσοδα μια και μέχρι να ολοκληρωθούν δεν είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο χώρο και ενώ η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος είχε ξεκινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΝΤΕΣ ΚΙΟΣΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ