ΒΙΝΤΕΟ: Πόνος, θλίψη και οργή στο χθεσινό μνημόσυνο της Ελένης Τοπαλούδη – Η δίκη που έρχεται

ΒΙΝΤΕΟ: Πόνος, θλίψη και οργή στο χθεσινό μνημόσυνο της Ελένης Τοπαλούδη – Η δίκη που έρχεται

Ράγισαν καρδιές στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο για την Ελένη Τοπαλούδη, το πρωί της Κυριακής. Πόνος, θλίψη, οργή και πολλά αναπάντητα «γιατί». Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας δεν άντεξε, λύγισε μπροστά στον τάφο του παιδιού της, έναν χρόνο από την τραγική δολοφονία της στη Ρόδο.

Το αθηναϊκό κανάλι STAR βρέθηκε στο μνημόσυνο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του πρόβαλλε αποκλειστικές εικόνες. Ο πατέρας της φοιτήτριας Γιάννης προσπαθούσε να βρει το κουράγιο να στηρίξει την χαροκαμένη μάνα, ανεβαίνοντας οι δυο τους και ο γιος τους τον δικό τους “γολγοθά”. Τα δάκρυα δε λένε να στερέψουν. Στην εκκλησία της γειτονιάς της ήταν όλοι εκεί.

Δύσκολη θα είναι και η 13η Ιανουαρίου ημέρα που θα αρχίσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δυο αδίστακτοι δράστες, ο Έλληνας και Αλβανός, προετοιμάζονται σε συνεργασία με τους δικηγόρους τους μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται και οι δυο. Οι επίσημες ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα μπουν και τεχνικοί σύμβουλοι.

Τραγική ειρωνεία η δίκη ξεκινά δυο ημέρες πριν από τα γενέθλια της δολοφονημένης στην Ρόδο φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

-Διδυμότειχο: Σπαρακτικές στιγμές στο σημερινό ετήσιο μνημόσυνο της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη