Αλεξανδρούπολη: Τηλεοπτικό μήνυμα του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη προς τους πολίτες για τον κορονοϊό

Αλεξανδρούπολη: Τηλεοπτικό μήνυμα του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη προς τους πολίτες για τον κορονοϊό

Με τηλεοπτικό του μήνυμα, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ενημέρωσε τους Δημότες για όλα τα μέτρα πρόληψης που έλαβε ο Δήμος κατά της διασποράς του Κορονοϊού.

Ο κ.Ζαμπούκης αναφέρθηκε στις δράσεις υποστήριξης ηλικιωμένων και αρρώστων από τις δομές του Πολυκοινωνικού και για τα μέτρα ελάφρυνσης που θα λάβει το Δημοτικό συμβούλιο για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς.

Επίσης τους επεσήμανε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώνονται δεν προέρχονται μόνο από την Αλεξανδρούπολη, αλλά αφορούν όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γιατί το Π.Γ.Νοσοκομείο είναι νοσοκομείο αναφοράς για όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους Πολίτες για την συνεργασία τους και τους συνέστησε να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι μέσα στο σπίτι.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣΜε τηλεοπτικό του μήνυμα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ενημερώνει τους Δημότες για όλα τα μέτρα πρόληψης που έλαβε ο Δήμος κατά της διασποράς του Κορονοϊού, για τις δράσεις υποστήριξης ηλικιωμένων και αρρώστων από τις δομές του Πολυκοινωνικού και για τα μέτρα ελάφρυνσης που θα λάβει το Δημοτικό συμβούλιο για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς. Τέλος, ευχαριστεί όλους τους Πολίτες για την συνεργασία τους και συνιστά να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι μέσα στο σπίτι.

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Montag, 23. März 2020

 

Ένα σχόλιο

  1. Kύριε Δήμαρχε,υπάρχει ένα θεμα σχετικά με τά γραφεία Κηδειών.Μετά από καθε κηδεία θά πρέπει νά απολοιμενονται τα οχηματα τους,κανένας από αυτούς δέν τό κάνει αυτό.μήπως θά πρέπει νά λάβετε κάποια μέτρα γιά αυτό τό θέμα;; καί αφήνουν τίς Νεκροφόρες ανεξέλεκτα όπου τούς γουστάρει.παρακαλώ μεριμνηστε για αυτό τό σοβαρό πρόβλημα. Άν βέβαια θέλουμε νά απαλλαγούμε από τόν κορονοιό.

Αφήστε το σχόλιό σας