Διδυμότειχο: Ευχαριστήριο του δήμου σε Δερμεντζόπουλο και εταιρεία, για δωρεά στους μαθητές των σχολείων

Διδυμότειχο: Ευχαριστήριο του δήμου σε Δερμεντζόπουλο και εταιρεία, για δωρεά στους μαθητές των σχολείων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο και την εταιρεία ειδών διατροφής «ΤsakirisFamilyΑ.Ε.» της Θεσσαλονίκης, για σημαντική δωρεά στους μαθητές των σχολείων του, εξέδωσε ο δήμος Διδυμοτείχου.

Ο κ.Δερμεντζόπουλος μεσολάβησε στους ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία θεωρείται από τις κορυφαίες σε είδη διατροφής που απευθύνονται και σε παιδιά, προκειμένου να προσφέρουν για τις ανάγκες των σχολείων της πόλης, σημαντικές ποσότητες από αυτά. Όπως αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση:

“O Δήμος Διδυμοτείχου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον βουλευτή Π.Ε. Έβρου κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο, για την πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση να πραγματοποιηθεί δωρεά ειδών διατροφής, προς τους μαθητές του Δήμου Διδυμοτείχου.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες και προς την εταιρεία «Τsakiris FamilyΑ.Ε.», για την προσφορά των ειδών διατροφής. Τα είδη διατροφής παραλήφθηκαν από τις διοικήσεις Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης  την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, και μοιράζονται ήδη στα σχολεία του Δήμου Διδυμοτείχου”.

Να τονίσουμε ότι η “Tsakiris Family A.E” με το brands της  “Le Petit Déjeuner”, παράγει μια σειρά δημητριακών που δίνει ξεχωριστή αξία στο πρωινό και δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μια σειρά δημητριακών υψηλής ποιότητας. Καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις ηλικίες, με δημητριακά, πλούσια σε βιταμίνες για τα παιδιά, ολικής άλεσης,