Τσώνης: Ο Πρωθυπουργός ήρθε στη Σαμοθράκη, αφουγκράστηκε τους κατοίκους και έδωσε λύσεις. Δεν έκανε διακοπές

Τσώνης: Ο Πρωθυπουργός ήρθε στη Σαμοθράκη, αφουγκράστηκε τους κατοίκους και έδωσε λύσεις. Δεν έκανε διακοπές

Την άμεση αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, προκάλεσαν κάποιες αντιδράσεις με σχόλια και δημοσιεύματα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και τα δημοσιογραφικά του “παπαγαλάκια” ή κάποια ασήματτα στελέχη, όπως ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος, για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαμοθράκη.

Ο κ.Τσώνης, που βρέθηκε δίπλα στον Πρωθυπουργό σε όλες τις συναντήσεις και επισκέψεις του στο νησί, ιδιαίτερα σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος που είναι και η αρμοδιότητα ως Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και τον συνόδεψε μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα το πρωί της Κυριακής στις δημοφιλείς Βάθρες, επεσήμανε ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν βρέθηκε για τουρισμό στη Σαμοθράκη, αν και αυτό θα ήταν μεγάλη διαφήμιση για το νησί, αλλά αφουγκράστηκε τις αγωνίες των κατοίκων και έδωσε άμεσες λύσεις σε κάποια ζητήματα. Όπως για παράδειγμα η άμεση ανακοίνωση 1,5 εκατ. ευρώ από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο μέσω του ΕΣΠΑ για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης που είχε καταστραφεί το 2017 απ’ την θεομηνία.

Ο Θανάσης Τσώνης λοιπόν τους “κάρφωσε” όλους αυτούς επισημαίνοντας ότι κάποιοι που έχουν άπειρο χρόνο αναζητούν αφορμές για αντιπολίτευση:

“Έσπευσαν ορισμένοι να κάνουν αντιπολίτευση λέγοντας πως ο πρωθυπουργός ήρθε στη Σαμοθράκη για διακοπές. Υπό άλλες συνθήκες και ως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού θα ένιωθα κολακευμένος γι’ αυτό, αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη δεν άφησε περιθώρια για ξεκούραση.

Σε αντίθεση με όσους έχουν άπειρο χρόνο για να αναζητούν αφορμές για άγονη κριτική, ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να αφουγκραστούν τους κατοίκους και τις αγωνίες τους αλλά και να δουν τις ομορφιές του νησιού.

Εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτόν τον τόπο και αγαπάμε κάθε σπιθαμή, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαμοθράκη: Βουτιά στις Βάθρες πρωί-πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Με όσα έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ συμφώνησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης Γιάννης Γλήνιας, που σχολίασε στις επισημάνσεις του:

“Χαίρομαι Θανάση που συνεργάζομαι μαζί σού, σε αυτόν τον τομέα που λέγεται τουρισμός
Και τόσα προσδοκά η περιοχή μας από αυτόν τον τομέα.
Με τρομάζει πράγματι και μένα αυτό το κομματικό μένος από ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες, είναι δημιουργικοί και καλόβουλοι,
Παραβλέπουν το αυτονόητο, για ένα κομμάτι της πατρίδας μας
Το ΝΗΣΙ της Θράκης την Σαμοθράκη μας,
Που έζησε μια καταστροφική θεομηνία το 17 και ενα πιο καταστροφικό λόγω συγκοινωνίας 19
Και εφέτος τον αποκλεισμό από την πανδημία και όμως είναι εκεί δίπλα στην Ζουράφα και φυλάει Θερμοπύλες και οι επαγγελματίες προσπαθούν με 20 μέρες σεζόν να τα βγάλουν πέρα. Βέβαια και έπρεπε ,
Επιβαλλόταν να έρθει ο πρωθυπουργός της χώρας.