Αλεξανδρούπολη: Σε λειτουργία τέθηκαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί των Φερών και Πέπλου

Αλεξανδρούπολη: Σε λειτουργία τέθηκαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί των Φερών και Πέπλου

Σε λειτουργία έχουν πλέον τεθεί οι μετεωρολογικοί σταθμοί των Φερών και Πέπλου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία και ο σταθμός της Μάκρης.

Υπενθυμίζεται ότι τα συστήματα που περιλαμβάνονται, μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη έκταση και να προσφέρουν υπηρεσίες για τις καλλιέργειες του ρυζιού, του βάμβακος, των σιτηρών, της μηδικής, των κηπευτικών, του ελαιόδεντρου και για άλλες καλλιέργειες. Έτσι βοηθούν σημαντικά όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς αλλά και όσοι δημότες επιθυμούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

α) Μπαίνουμε στην εφαρμογή PlayStore (από τον Η/Υ ή το κινητό τηλέφωνο)

β) Κατεβάζουμε την εφαρμογή Fieldclimate

γ) Θα μας ζητηθεί ο κωδικός           username:    dimos

Password:    676767

Για μια πληρέστερη ενημέρωση των αγροτών της περιοχής,  το επόμενο διάστημα εκπρόσωπος της εταιρείας θα βρίσκεται στον Δήμο για λεπτομερή ενημέρωση και ανάλυση του συνόλου των δεδομένων που παρέχουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του επί χρόνια Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστα Αλεξανδρή, ο οποίος ήδη δοκίμασε το συγκεκριμένο σύστημα και έδειξε εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και έγραψε στην προσωπική του σελίδα τα όσα διαπίστωσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*