Κύρκος σε Zante Ferries: Ζητάμε δωρεάν μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων Σαμοθράκης όλη την χρονιά

Κύρκος σε Zante Ferries: Ζητάμε δωρεάν μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων Σαμοθράκης όλη την χρονιά

Την δωρεάν μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων της Σαμοθράκης προς και από την Αλεξανδρούπολη, αλλά και διατήρηση χαμηλών τιμών εισιτηρίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο επιβατών και οχημάτων, ζητάει με επιστολή του από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Zante Ferries , o Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών του νησιού Μαργαρίτης Κύρκος.

Ο κ.Κίρκος, που είναι παράλληλα και Τομεάρχης υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της “Ελληνικής Λύσης”, με αφορμή τον διαγωνισμό που κέρδισε η ναυτιλιακή εταιρεία του πλοίου “Αδαμάντιος Κοραής” για άλλον ένα χρόνο για την γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, επισημαίνει ότι εισπράττει πολύ μεγάλη επιδότηση (έως και 5πλάσια) συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές και γι’ αυτό πρέπει να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για συμβολή στην ανάπτυξη της Σαμοθράκης, αποδεχόμενοι τα συγκεκριμένα αιτήματα.

Η επιστολή του Μαργαρίτη Κύρκου αναφέρει:

Σαµοθράκη, 08.08.2021
Προς: Ναυτιλιακή Εταιρεία
ZANTE FERRIES
Κοινοποίηση: Δήμο Σαμοθράκης
Βουλευτές Έβρου
Υπουργείο ΝΑΝΠ
ΜΜΕ Έβρου

Ενημερωθήκαμε ότι η εταιρεία σας με το πλοίο Αδαμάντιος Κοραής, κέρδισε τον διαγωνισμό για ένα χρόνο ακόμη στην γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαµοθράκη. Είναι ένα ευχάριστο γεγονός μιας και κατά την μέχρι τώρα παρουσία σας στην συγκεκριμένη γραμμή την έχετε αναβαθμίσει πολύπλευρα.
Όμως μαζί με τα ευχάριστα υπάρχουν ορισμένες φορές υπάρχουν και κάποια προβλήματα. Ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε είναι αυτό της μη ύπαρξης επιδοτούμενων δρομολογίων κατά την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο. Θέλουμε να γινόμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορούμε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, όχι να διώχνουμε…


Από την θέση του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης και ως τομεάρχης ΥΝΑΝΠ του κόμματος της Ελληνικής Λύσης ζητώ, για να μην πω απαιτώ, με την πολύ μεγάλη επιδότηση (έως και 5πλασια) συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, πως μπορείτε να καλύψετε:
Δωρεάν μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους
Διατήρηση κατά την καλοκαιρινή περίοδο των τιμών στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων, στα επίπεδα των επιδοτούμενων.

Με εκτίμηση
Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση, γνωρίζοντας την αγάπη σας για την Σαμοθράκη και την κοινωνική σας προσφορά

Μαργαρίτης Κίρκος

Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης

Πολιτευτής – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ<<Ελληνικής Λύσης>>