Η εβρίτικη κορυφαία εταιρεία “Prisma Electronics”, συμμετέχει στην έκθεση του Ρότερνταμ για τη Ναυτιλία

Η εβρίτικη κορυφαία εταιρεία “Prisma Electronics”, συμμετέχει στην έκθεση του Ρότερνταμ για τη Ναυτιλία

Η εβρίτικη κορυφαία εταιρεία “Prisma Electronics” συμμετέχει στην πρώτη έκθεση για την Ναυτιλία από την εμφάνιση του COVID-19 που διεξάγεται στο Europort Ahoy Rotterdam της Ολλανδίας.

Στο περίπτερο της παρουσιάζει στους επισκέπτες από ότι τον κόσμο την τεχνολογία της Laros, η οποία επιτρέπει στις ναυτιλιακές εταιρείες να εξοικονομήσουν καύσιμα και να αυξήσουν την διαθεσιμότητα των πλοίων και την βελτίωση της αποδοτικότητας τους.

Το LAROS είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα της “Prisma Electronics”, της εταιρείας που ανήκει στην οικογένεια Γιορδαμλή και έχει το εργοστάσιο της στην Αλεξανδρούπολη. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιτρέπει την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση, καταγραφή και ανάλυση κρίσιμων παραμέτρων για την λειτουργία ενός σκάφους.

Το σύστημα LAROS είναι ένα πολυδύναμο εργαλείο που παρέχει διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση συλλέγοντας και μεταδίδοντας δεδομένα στο κέντρο ελέγχου σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο αφενός αυξάνονται οι επιδόσεις του εκάστοτε σκάφους, αφετέρου δε βελτιώνεται σημαντικά η ασφάλεια και η απόδοση λειτουργίας του.

Πολλές διεθνείς εταιρίες από τον χώρο της ποντοπόρου ναυτιλίας έχουν υιοθετήσει το LAROS αναζητώντας καλύτερα επίπεδα λειτουργίας, περιβαλλοντικής προστασίας και ταυτόχρονα δυναμικής-προληπτικής συντήρησης και συντονισμού ανάμεσα στα πληρώματα και την διοίκηση.