Ευτυχισμένοι γονείς διδύμων (αγοράκι-κοριτσάκι), έγιναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τάκης Τοψιδης και η Νίκη Μουχταρίδου

Ευτυχισμένοι γονείς διδύμων (αγοράκι-κοριτσάκι), έγιναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τάκης Τοψιδης και η Νίκη Μουχταρίδου

Ευτυχισμένοι γονείς διδύμων, αγοριού και κοριτσιού, έγιναν χθες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης και η σύζυγός του Νίκη Μουχταρίδου.

Τα δίδυμα, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, που ήρθαν να ολοκληρώσουν την ευτυχία του ζευγαριού, γεννήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 11/03 στη Μαιευτική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και όπως και η μητέρα τους χαίρουν άκρας υγείας. Ο κ.Τοψίδης έγινε έτσι πατέρας τεσσάρων παιδιών, αφού έχει άλλο ένα γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο με την Χρύσα Άραμπατζή, ενώ για την Σουφλιώτισσα επιχειρηματία κ.Μουχταρίδου είναι τα πρώτα της παιδιά.

Η ανάρτηση από το Επιμελητήριο Έβρου για το ευτυχές γεγονός στη ζωή του προέδρου του αναφέρει:

“Όλοι οι άνθρωποι του Επιμελητηρίου Έβρου, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στον Πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη και την σύζυγο του Νίκη Μουχταρίδου, για την γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.
Στα δύο νεογνά, που μόλις ήρθαν στον κόσμο, ευχόμαστε να έχουν υγεία, δύναμη, τύχη και μια πολύ όμορφη ζωή!”.
Το Evros-news.gr εύχεται πραγματικά από καρδιάς στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσουν τα δίδυμα, να είναι γερά και καλότυχα και να τα χαίρονται.