Video-Ορεστιάδα: Η συγκινητική πρόταση γάμου στο γήπεδο Ορμενίου, απ’ τον αρχηγό της ομάδας στην αγαπημένη του

Video-Ορεστιάδα: Η συγκινητική πρόταση γάμου στο γήπεδο Ορμενίου, απ’ τον αρχηγό της ομάδας στην αγαπημένη του

Μια συγκινητική και πανέμορφη συνάμα πρόταση γάμου, έγινε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Ορμενίου Ορεστιάδας, από τον αρχηγό του τοπικού Ακρίτα στην εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα.

Συγκεκριμένα, στην αυλαία του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και ενώ ο Ακρίτας Ορμενίου ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει τον Αετό Λεπτή, επί του οποίου επικράτησε με σκορ 5-1 και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, είχαμε τις πολύ όμορφες στιγμές. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Χρήστος Θεοχαρίδης, ο “Τίτο” όπως τον αποκαλούν στο Ορμένιο, συνοδεία των συμπαικτών του, όπως κάνουν οι πραγματικές οικογένειες, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Όλοι τους κάτω από την φανέλα του Ακρίτα φορούσαν μπλουζάκια, τα οποία είχαν γραμμένη την φράση: “ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ” μαζί με τα απαραίτητα ερωτηματικά.
Κατευθύνθηκαν λοιπόν προς το σημείο που βρισκόταν οι φίλαθλοι, αλλά και η εκλεκτή της καρδιάς του συμπαίκτη τους, η οποία έκανε αποδεκτή την πρόταση του μέσα σε επευφημίες.
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αφού ο Χρήστος της προσέφερε το δαχτυλίδι, σημείωσε στην μπλούζα του με έναν μαρκαδόρο, ότι αποδέχεται να δεθούν με τα δεσμά του γάμου. Όλα αυτά επισφραγίστηκαν με ένα φιλί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την λήξη του αγώνα και την επικράτηση του Ακρίτα Ορμενίου με 5-1 αλλά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Έβρου, το πανέμορφο και συγκινητικό σκηνικό στο ακριτικό Ορμένιο, έκλεισε όπως κλείνουν όλες οι ωραίες ιστορίες στον Ακρίτα Ορμενίου. Με το καθιερωμένο τσιμπούσι.
Εμείς να ενώσουμε ως Evros-news.gr τις ευχές μας μαζί με αυτές των συμπαικτών, τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης, φιλάθλων και συγχωριανών του Χρήστου και της  Χρύσας και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα και κάθε χαρά στην κοινή  ζωή τους!!!