Διδυμότειχο: Σύσκεψη απόψε της Επιτροπής Αγώνα με τηλεδιάσκεψη, για το πρόβλημα της Νοσηλευτικής Σχολής

Διδυμότειχο: Σύσκεψη απόψε της Επιτροπής Αγώνα με τηλεδιάσκεψη, για το πρόβλημα της Νοσηλευτικής Σχολής

Με τηλεδιάσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί απόψε Τρίτη στις 7 το απόγευμα, η σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα του δήμου Διδυμοτείχο, για το νέο πρόβλημα που προέκυψε και τον κίνδυνο απώλειας της Νοσηλευτικής Σχολής, μετά την εισήγηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Στην συγκεκριμένη σύσκεψη που αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση του, πρόκειται να αποφασισθούν οι περαιτέρω κινήσεις, για την παραμονή της Νοσηλευτικής σχολής στο Διδυμότειχο και πως θα αποτραπούν τα όποια σχέδια υπάρχουν για την μεταφορά της στην Αλεξανδρούπολη και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Την επιτροπή αγώνα αποτελούν ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, οι τέσσερις βουλευτές του Νομού, ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλης Μαυρίδης, οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων καθώς και Καθηγητές της Σχολής.
Από τη σύσκεψη αναμένεται να προσυπογραφεί το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και να ορισθεί πιθανή κάθοδος στην Αθήνα, για συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και πιθανά εάν αυτό αποφασισθεί, συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.