Δήμος Σουφλίου: Διάκριση-αναγνώριση για τον Χρήστο Χριστοδούλου – Ορίστηκε Συντονιστής Γενικών Γραμματέων Περιφέρειας ΑΜΘ

Δήμος Σουφλίου: Διάκριση-αναγνώριση για τον Χρήστο Χριστοδούλου – Ορίστηκε Συντονιστής Γενικών Γραμματέων Περιφέρειας ΑΜΘ

Άλλη μια σημαντική διάκριση και αναγνώριση για τον δήμο Σουφλίου αλλά και το νεαρό Γενικό Γραμματέα του Χρήστο Χριστοδούλου.

Με απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λήφθηκε έπειτα από το πρόσφατο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, ο κ.Χριστοδούλου που είναι γιος του πρώην δημάρχου Σουφλίου Πασχάλη Χριστοδούλου, τοποθετήθηκε στη θέση του Περιφερειακού Συντονιστή των Γενικών Γραμματέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται και ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος, που επέλεξε να τον έχει στενό συνεργάτη του στον δήμο Σουφλίου από τον Δεκέμβριο του 2020. Παράλληλα, η απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί μια τεράστια “σφαλιάρα” στον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Πουλιλιό και τον πρώην δημοτικό του σύμβουλο και νυν ανεξάρτητο… μεμονωμένο Απόστολο Δαβή, οι οποίοι δήλωσαν διάφορα υποτιμητικά (ανοησίες ουσιαστικά) για τον Χρήστο Χριστοδούλου και την αξία του ως νέου επιστήμονα.

Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Σουφλίου και πλέον Περιφερειακός Συντονιστής των Γενικών Γραμματέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα για την συγκεκριμένη εξέλιξη:

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, δύο σημαντικούς για εμένα ανθρώπους. Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νέας Σμύρνης Μιχάλη Χρηστάκη, που από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου το Δεκέμβριο του 2020, ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σουφλίου είναι δίπλα μου και στηρίζει τόσο εμένα όσο και τον Δήμο μου. Και να τον ευχαριστήσω που σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω πλέον από δω και στο εξής από το θεσμό και τη θέση του Περιφερειακού Συντονιστή των Γενικών Γραμματέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ταυτόχρονα,το πρώτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στο Δήμαρχο μου Παναγιώτη Καλακίκο, που ήταν ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε να αναλάβω για το Δήμο Σουφλίου για πρώτη φορά, μία τόσο νευραλγική θέση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως αυτή του Γενικού Γραμματέα.
Αποτελεί πλέον για εμένα υποχρέωση και στόχο ως Περιφερειακός Συντονιστής, εκπροσωπώντας τόσο το Δήμο Σουφλίου, αλλά και την Α.Μ.Θ, η αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα από την θέση των Γενικών Γραμματέων….. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις”.