Διδυμότειχο-Χυδαίες εκφράσεις Τοκαμάνη κατά Σκίνδρη-Σ.Θεοδοσίου: “Να και τ’ αρχ… μας τα δυο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο-Χυδαίες εκφράσεις Τοκαμάνη κατά Σκίνδρη-Σ.Θεοδοσίου: “Να και τ’ αρχ… μας τα δυο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατρακύλα φαίνεται ότι δεν έχει τέλος για τον δήμο Διδυμοτείχου, αφού δεν φτάνουν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά όσα συμβαίνουν και στο δημοτικό συμβούλιο κάνουν ακόμα πιο ζοφερή και απογοητευτική την κατάσταση.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η συνεδρίαση χθες Κυριακή, που μετά από συνεχείς αναβολές προηγούμενων συνεδριάσεων λόγω έλλειψης απαρτίας, πραγματοποιήθηκε. Καλύτερα όμως να είχε αποφευχθεί και αυτή για την ιστορική “πόλη των κάστρων”, αφού κατά την διάρκεια της και λόγω της μεγάλης έντασης που επικράτησε, ανάμεσα στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπακωνταντίνου και τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστου Τοκαμάνη, η κατάσταση…. ξέφυγε.

Γιατί δεν περιορίστηκε σε έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά όταν στην “διαμάχη” μπήκαν και η Αντιδήμαρχος Στέλλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη (“Καλώς τον… πολιτισμένο”), αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σκίνδρης (“Τι λέει ο άνθρωπος. Σόου θα δώσουμε τώρα εδώ. Σοβαρολογούμε;”) και στράφηκαν εναντίον του κ.Τοκαμάνη, αυτός ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ να τους χαρακτηρίζει με την χυδαία έκφραση: “Να και τ’ αρχ.. μας τα δυο”, έστω και χαμηλόφωνα μιλώντας σε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

Μάλιστα ο Θόδωρος Σκίνδρης, που να θυμίσουμε παλαιότερα έχει κάνει και αυτός κάποιους χαρακτηρισμούς σε συνεδριάσεις, είχε αποκαλέσει μεταξύ άλλων “βρυκόλακα” τον πρώην δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη ο οποίος κατέθεσε εναντίον του αγωγές και μηνύσεις, με ανάρτηση του κατήγγειλε την στάση του Χρήστου Τοκαμάνη. Ζήτησε μάλιστα από τον πρώην δήμαρχο να παραιτηθεί και προανήγγειλε προσφυγή του στον Εισαγγελέα. Μπορεί να μην ανέφερε το όνομα του, αλλά σήμερα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Statusradio δήλωσε ότι οι χυδαίες εκφράσεις προήλθαν από τον κ.Τοκαμάνη και αφορούσαν τον ίδιο και την Αντιδήμαρχο κ.Θεοδοσίου. Όπως έγραψε:

“Αίσχος και Ντροπή πρέπει να νιώθει ο κ. Επικεφαλής Παράταξης ο οποίος έχει διατελέσει και Δήμαρχος της Πόλης. Αν έχει το σθένος σήμερα κιόλας πρέπει να δώσει εγγράφως την παραίτηση του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τις χυδαίες εκφράσεις που ο ίδιος λέει για συνάδελφο του. Στο βίντεο λοιπόν του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου ακούγεται στο χρονικό σημείο 16.49 καθαρά η εξύβριση με χυδαίο τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που με χυδαιότητες και τραμπουκισμούς ο συγκεκριμένος εκφράζεται με τέτοιο άνανδρο τρόπο. Φυσικά αύριο θα γίνει επίσημη καταγγελία προς κάθε αρμόδιο φορέα με σκοπό την άμεση τιμωρία του κυρίου που προσβάλει αξιοπρέπειες και ανθρώπους”.