Αλεξανδρούπολη: Άλλες δύο, από τις καθημερινές συλλήψεις διακινητών, που κουβαλούσαν λαθρομετανάστες

Αλεξανδρούπολη: Άλλες δύο, από τις καθημερινές συλλήψεις διακινητών, που κουβαλούσαν λαθρομετανάστες

Άλλες δύο συλλήψεις αλλοδαπών διακινητών στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ μετέφεραν λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αλεξανδρούπολη αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο(2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις(3) μη νόμιμους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.