Γιάννης Στάνκογλου: Χορεύοντας την Πριγκιπέσσα γιόρτασε στον Σωκράτη Μάλαμα τα γενέθλια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Στάνκογλου: Χορεύοντας την Πριγκιπέσσα γιόρτασε στον Σωκράτη Μάλαμα τα γενέθλια του (ΒΙΝΤΕΟ)

– Θυμήθηκε τα νυχτερινά κέντρα όταν ερχόταν στον Έβρο

-Κατάγομαι από την επαρχία με τα σκυλάδικα, τα νυχτερινά κέντρα είχα μια επαφή ειδικά όταν ανέβαινα στο χωριό μου 

Χορεύοντας την  Πριγκιπέσσα γιόρτασε στον Σωκράτη Μάλαμα τα γενέθλια του ο Εβρίτης και κορυφαίος Έλληνας ηθοποιόςΓιάννης Στάνκογλου.

Ο  συντιοπίτης μας καταξιωμένος ηθοποιός απόλ το Θούριο Ορεστιάδας, σηκώθηκε και χόρεψε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου ένα ζεϊμπέκικο, και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι Πριγκιπέσσα που τραγουδούσε στη μουσική σκηνή ο Σωκράτης Μάλαμας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Ο Γιάννης Στάνκογλου γιόρτασε στον Σταυρό του Νότου, όπου εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας, τα γενέθλιά του. Κι είπε να φέρει το κλίμα της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, στην οποία πρωταγωνιστεί και στην αληθινή ζωή. Ανέβηκε, λοιπόν, στη σκηνή στο πλευρό του καλού του φίλου, Σωκράτη  Μάλαμα που κρατούσε την κιθάρα του και ξεκίνησε να παίζει τις πρώτες νότες του  τραγουδιού  Πριγκιπέσσα. Τα χέρια απλώθηκαν και ανυψώθηκαν προς τον ουρανό, τα πόδια χτυπούσαν στο πάτωμα καθώς ξεκίνησε να χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού.
Μάλιστα με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Αυτή η νύχτα μένει του ALPHA, θυμήθηκε όταν ερχόταν στο χωριό το, το Θούριο Ορεστιάδας και διασκέδαζε στα νυχτερινά κέντρα, που τότε υπήρχαν πολλά στην περιοχή. Όπως στο γειτονό Σοφικό με την Γοητεία ή στην Ορεστιάδα.

«Κατάγομαι από την επαρχία με τα σκυλάδικα, τα νυχτερινά κέντρα είχα μια επαφή ειδικά όταν ανέβαινα στο χωριό μου» δήλωσε ο συμπατριώτης μας σπουδαλιος ηθοποιός. 

«Γενέθλια με Σωκράτη και καλούς φίλους. 49 πουλάκια μου», έγραψε ο Στάνκογλου που συμπλήρωσε τα 49 του χρόνια . Σύμφωνα με την Espresso με την οποία μίλησε ο ηθοποιός περιγράφοντας τη βραδιά των γενεθλίων του, ο Γιάννης Στάνκογλου είχε καλέσει στον Σταυρό του Νότου στενούς κι αγαπημένους φίλους του, καθώς και τη Μαίρη Χρονοπούλου την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει, καθώς κάποια από αυτά πραγματοποιούνται στο σπίτι της ηθοποιού.

«Ηταν μία υπέροχη βραδιά! Στα 49 μου χρόνια βάζω νέους στόχους στη ζωή μου κάνοντας νέα σχέδια. Αυτά τα γενέθλια ήταν από τα ωραιότερα της ζωής μου. Τα έζησα μεταξύ αγαπημένων μου φίλων, αλλά και μόνο η Μαίρη Χρονοπούλου αρκεί. Φυσικά διασκεδάσαμε στο πρόγραμμα του στενού φίλου Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος μας έκανε και ένα μεγάλο το δώρο», είπε στην εφημερίδα ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός που θεατρικά πρωταγωνιστεί στον Ζορμπάτηλεοπτικά μεταφέρεται στον κόσμο των επαρχιακών νυχτερινών κέντρων της δεκαετίας του 1980, μέσα από τη σειρά του Alpha, μία δεκαετία με ένα κλίμα το οποίο θυμάται ολοκάθαρα όπως είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχω ζήσει τη δεκαετία του ’80 σαν παιδί αλλά οι μνήμες μου είναι πολύ καθαρές. Μεγάλωσα στον Περισσό κατάγομαι από την επαρχία με τα σκυλάδικα, τα νυχτερινά κέντρα είχα μια επαφή ειδικά όταν ανέβαινα στο χωριό μου. Πιστεύω ότι έχουμε πετύχει απόλυτα την εποχή εκείνη στη σειρά. Υπήρχε μια σκληρότητα, αλλά υπήρχε και πολύ ρομαντισμός. Θυμάμαι σαν παιδάκι που πήγαινα, να έχω ερωτευτεί μια τραγουδίστρια και να μου λέει “αγόρι μου είσαι μικρός”», είχε αναφέρει ο ηθοποιός, που παραδέχτηκε ότι είπε αμέσως «ναι» στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.