Δ.Παπαδόπουλος: Γκάφες με το… καλημέρα – Ανακοίνωσε υποψήφιους χωρίς τη συγκατάθεση τους – Η διάψευση Ντισλίδη

Δ.Παπαδόπουλος: Γκάφες με το… καλημέρα – Ανακοίνωσε υποψήφιους χωρίς τη συγκατάθεση τους – Η διάψευση Ντισλίδη

Τους 50 πρώτους υποψηφίους συμβούλους, δημοτικούς και τοπικούς της παράταξης του «Ορεστιάδα Νέα Ξανά», ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Μόνο που με το… καλημέρα αποδείχθηκε ότι ξεκίνησε με πολιτικές γκάφες. Γιατί φαίνεται πως ανακοίνωσε υποψήφιους, χωρίς να έχει την συγκατάθεση του. Όπως για παράδειγμα ο επί χρόνια αυτοδιοικητικός Στέργιος Ντισλίδης από το χωριό Ζώνη, συνταξιούχος αστυνομικός (και όχι αγρότης όπως αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση), ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος στην Κοινότητα Ζώνης και σύμβουλος κα στον πρώην δήμο Κυπρίνου. Ο κ.Ντισλίδης διαψεύδει τον Διαμαντή Παπαδόπουλο και ξεκαθαρίζει μιλώντας στο Evrow-news.gr ότι ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ να τον ανακοινώσει υποψήφιο, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, παραμένει στο πλευρό του νυν δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και αν αποφασίσει να ασχοληθεί και πάλι με την τοπική αυτοδιοίκηση ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΙΔΗ. Όπως δηλαδή έγινε και το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τους 50 πρώτους υποψήφιους της “Ορεστιάδα Νέα Ξανά “, ανακοίνωσε ο Διαμαντής Παπαδόπουλος

“Επειδή έχουμε κοινωνικές επαφές με τον Διαμαντή Παπαδόπουλο, πριν από μήνες είχαμε κάνει μια κουβέντα, μου είπε όπως θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και θέλει να είμαι υποψήφιος μαζί του. Η απάντηση μου ήταν ότι δεν ξέρω τι θα κάνω, αν ξαναείμαι υποψήφιος μετά από τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί μου και ζήτησε να του στείλω φωτογραφία για να με ανακοινώσει. Του είπα να μην κάνει τίποτα τέτοιο και να μην θεωρεί ότι θα είμαι υποψήφιος μαζί του. Χθες με ενημέρωσαν ότι ανακοίνωσε το όνομα μου, χωρίς να έχει την δική μου συγκατάθεση. Γιατί εγώ αν θα είμαι υποψήφιος στις 8 Οκτωβρίου, θα είμαι με τον σημερινό δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη“, μας δήλωσε ο Στέργιος Ντισλίδης.

Στην ερώτηση αν επικοινώνησε με τον κ.Παπαδόπουλο και του εξέφρασε την διαμαρτυρία του, απάντησε καταφατικά. “Του τηλεφώνησα και διαμαρτυρήθηκα γιατί χωρίς να συμφωνήσω, χρησιμοποίησε το όνομα μου. Ότι αυτή η ενέργεια ήταν απαράδεκτη και πως φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν θα είμαι υποψήφιος μαζί του”, απάντησε ο κ.Ντισλίδης.

Θα ακολουθήσουν και άλλες διαψεύσεις, από 

όσους δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους

Οι πληροφορίες του Evros-news.gr, αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες διαψεύσεις όπως αυτή του Στέργιου Ντισλίδη, αφού δεν είναι ο μοναδικός μεταξύ των 50 υποψηφίων που ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος, που τα ονόματα τους μπήκαν στην ανακοίνωση χωρίς να έχουν δώσει την συγκατάθεση τους. Μπορεί δηλαδή να υπάρχουν ακόμα και περισσότεροι από 3 συνολικά που ανακοινώθηκαν χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο, πως ένα τόσο σημαντικό γεγονός, δηλαδή την ανακοίνωση χθες των πρώτων 50 υποψήφιων συμβούλων του, δεν την κοινοποίησε ούτε στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε στην επίσημη σελίδα που έχει δημιουργήσει ως πολιτικός για να δημοσιεύει ειδήσεις που αφορούν την υποψηφιότητα του.