Μητσοτάκης στη Βουλή: Ο φράχτης στον Έβρο ολοκληρώνεται μέχρι το 2025

Μητσοτάκης στη Βουλή: Ο φράχτης στον Έβρο ολοκληρώνεται μέχρι το 2025

«Ως προς την μεταναστευτική πολιτική , είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει ο φράχτης στον Έβρο ολοκληρώνεται μέχρι το 2025, θα εξακολουθούμε να ενισχύουμε το Λιμενικό μας», δήλωσε χθες στην Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα έμεινε Ευρώπη για να γίνει Ευρώπη παντού. Θα συμμετέχουμε ενεργά. Στα χρόνια των τελευταίων κρίσεων πρωτοστατήσαμε σε μία σειρά από κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές. Κερδίσαμε πολλές μάχες στην Ευρώπη και θα κερδίσουμε πολλές ακόμα», σημείωσε κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης.

«Συνεχίζουμε τα εξοπλιστικά προγράμματα τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί. Σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε και νέες θετικές ειδήσεις στα πλαίσια διακρατικών συμφωνιών που έχουμε ήδη υπογράψει. Αυτή η περήφανη γαλάζια ασπίδα προστατεύει τις εθνικές κόκκινες γραμμές μας. νΘέλουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία» επανέλαβε, «ακόμα κι αν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Θα συνεχίσουμε την αναβάθμιση της αμυντικής μας βιομηχανίας, θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ΕΑΒ, όπου είμαστε σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή», ανέφερε.