Ευκαιρία για Εβρίτες να ταξιδέψουν Αλεξανδρούπολη – Παρίσι με επιστροφή μόνο με 200 € τον Αύγουστο

Ευκαιρία για Εβρίτες να ταξιδέψουν Αλεξανδρούπολη – Παρίσι με επιστροφή μόνο με 200 € τον Αύγουστο

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν από την Αλεξανδρούπολη απ’ ευθείας προς Παρίσι με επιστροφή μόνο με 200 ευρώ περίπου, θα έχουν οι Εβρίτες και γενικότερα οι Θρακιώτες τον Αύγουστο.

Πρόκειται για την ευκαιρία αξιοποίησης των δύο πτήσεων charter που θα φέρουν στις 8 και 22 Αυγούστου τους Γαλλοεβραίους τουρίστες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι την Αλεξανδρούπολη. Από την στιγμή που η πτήση επιστροφής για την γαλλική πρωτεύουσα θα είναι άδεια στις 8 Αυγούστου και επίσης χωρίς επιβάτες όταν η πτήση έρθει στιθς 22 του μήνα να παρταλάβει τους Γαλλοεβραίους για επιστροφή, υπάρχει η ευκαιρία για όποιον θέλει να ταξιδέψει στο Παρίσι και να γνωρίσει την πανέμορφη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης Στέλιος Ζαντανίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS radio και την εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη, είπε πως είναι μια εξαιρετικά οικονομική ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Παρίσι, αφού η κανονική τιμή των εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, ξεπερνά τα 500 € μέσω Αθήνας. Μάλιστα αν κάποιος θέλει να επιστρέψει νωρίτερα και μέσω Θεσσαλονίκης που υπάρχουν πτήσεις, με τα ίδια σχεδόν χρήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τουριστικά γραφεία της Αλεξανδρούπολης για περισσότερες λεπτομέρειες, αφού αυτά έχουν αναλάβει τις λεπτομέρειες των συγκεκριμένωψν πτήσεων με συνολικά δυο πτήσεις από Παρίσι προς Αλεξανδρούπολη και άλλες δύο από το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” προς το Παρίσι.