Υπεγράφη η σύμβαση για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Υπεγράφη η σύμβαση για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Τριετή σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 578.839,81€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% για την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, υπέγραψε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2023 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ. Καπράγκο.

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας προορίζονται για τους εργαζόμενους στον Δήμο Αλεξανδρούπολης στους τομείς της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Τεχνικής Υπηρεσίας, των Διοικητικών Υπηρεσιών, της Πολεοδομίας, της Πολιτικής Προστασίας, του Αθλητισμού και των Νεκροταφείων και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γάντια, προσωπίδες, γυαλιά, κράνη, πυρίμαχες στολές, στολές προστασίας από χημικά, ρούχα εργασίας, μποτάκια κλπ.

Η παροχή και χορήγηση των μέσων ατομικής προστασίας προς τους εργαζομένους αποτελεί υποχρέωση για κάθε δήμο που οφείλει να διασφαλίσει την ασφάλεια και τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας για το εργατικό του δυναμικό που με τη σειρά του υποχρεωτικά φέρει τα μέσα ατομικής προστασίας κατά τον χρόνο της εργασίας του, προς διαφύλαξη τόσο της ατομικής όσο και της δημόσιας υγείας.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης παρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Σωτηρίου.