Τον γνωστό απ’ το SURVIVOR Γιάννη Τσολάκη και άλλους 9 υποψήφιους, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Τον γνωστό απ’ το SURVIVOR Γιάννη Τσολάκη και άλλους 9 υποψήφιους, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Δέκα νέους υποψήφιους, ανάμεσα τους και τον εποχικό πυροσβέστη αλλά και γνωστό από την συμμετοχή του στο τηλεριάλιτι SURVIVOR Γιάννη Τσολάκη, ανακοίνωσε η παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς.

Έφτασε έτσι τους 70 συνολικά, αλλά σίγουρα έχει… πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει του 180 που είναι η… βάση, ενώ να θυμίσουμε ότι ο νυν δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης ανακοίνωσε μαζεμένους 150 υποψήφιους με την πρώτη φορά. Στην ανακοίνωση της παράταξης του η οποία συνοδεύεται και με το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, η παράταξη του κ.Πέτροβιτς αναφέρει:

“Δίχως παύσεις ή διακοπές, προχωράμε σήμερα στην παρουσίαση δέκα (10) ακόμα αξιόλογων συνδημοτισσών και συνδημοτών μας, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της παράταξης «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς, και θα διεκδικήσουν έναν καλύτερο Δήμο στις επερχόμενες εκλογές.

Εν Έργω σημαίνει ενεργοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ενεργοποίηση κάθετη και οριζόντια, σφαιρική και σε κάθε επίπεδο. Όχι μόνο μέσω της πίεσης των κρατικών μηχανισμών για να δώσουν στην περιοχή μας την αρμόζουσα προσοχή και χρηματοδότηση που της αξίζει, αλλά και μέσω της σύναψης ενός ζωντανού διαλόγου με τους Δημότες, οι οποίοι δεν επαναπαύονται στη στείρα θεωρία αλλά επιζητούν έργα απτά και πραγματοποιήσιμα. Έργα που δεν απορρέουν από «κούφια ευχολόγια» αλλά θεμελιώνονται σε καλοδιαρθρωμένα, ρεαλιστικά προγράμματα.

Διότι Δήμος δίχως Δημότες δεν υφίσταται. Και υποχρέωση – όχι, καθήκον ενός Δημάρχου, είναι να κάνει πράξη αυτά που κάθε Δημότης οραματίζεται.

Ανακοινώνουμε λοιπόν δέκα (10) επιπλέον δυναμικούς ανθρώπους που έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη «οικογένεια» της παράταξης Εν Έργω Μαζί, με την καθεμία και τον καθένα από αυτούς να προσφέρουν μια νέα οπτική για ένα μέλλον που θα συνδημιουργήσουμε. Μαζί.

Χωρίς τοξικότητες, χωρίς πολιτικές μικρότητες και ανούσιες κοκορομαχίες, η παράταξη Εν Έργω Μαζί του Δημήτρη Πέτροβιτς βηματίζει σταθερά και σίγουρα προς ένα μέλλον «εύφορο» με δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης – το μόνο που περιμένει, είναι εμάς να το αδράξουμε.

Οι Δημότισσες και οι Δημότες: το «Α» και το «Ω» κάθε Δήμου!

Αντόχι Λουτσία, Ελεύθερη Επαγγελματίας (Ανθοπωλείο)

Βρετοπούλου Όλγα, Ιδιωτική Υπάλληλος – Πολύτεκνη μητέρα 7 παιδιών

Ζαμάκης Βάιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ζουμπιάδης Κώστας, Στρατιωτικός

Κακογλέπης Βασίλειος, Συνταξιούχος ΟΤΕ

Κωστάκης Κωνσταντίνος, Εκπαιδευτικός

Κωστοπούλου Μαρίνα, Καθηγήτρια Αγγλικών – Φιλόλογος

Μπατζιακούδης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Παλάκας Ζαφείρης, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τσολάκης Ιωάννης, Απόφοιτος ΔΠΘ – Εποχικός Πυροσβέστης