Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα απόψε στο Φεστιβάλ Νέων Άρδας – Χαμός χθες με Έλενα Παπαρίζου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα απόψε στο Φεστιβάλ Νέων Άρδας – Χαμός χθες με Έλενα Παπαρίζου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα βρίσκεται απόψε μετά τις 9.30 το βράδυ στην σκηνή της 27ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2023, για να χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τις μεγάλες της επιτυχίες, στους χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ-θεσμός.

Μετά τις εμφανίσεις της στο εξωτερικό, όπως η συναυλία στην Ισπανία που είχε μεγάλη επιτυχία, η Φουρέιρα που πέρυσι δεν ήρθε στις Καστανιές γιατί προέκυψε η εγκυμοσύνη της και έγινε μανούλα, τήρησε την υπόσχεση της ότι θα έρθει φέτος στο Φεστιβάλ Νέων του Άρδα για να ευχαριστήσει τις φίλες και φίλους της που την αγαπούν.

Χθες βράδυ έγινε χαμός με την Έλενα Παπαρίζου, που αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες της, ερμηνεύοντας νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της.

Την συναυλία είχε ανοίξει η συντοπίτισσα μας Βάγια Ζυγογιάννη, έχοντας δίπλα της στη σκηνή ντις τρεις αδερφές της και… ζεσταίνοτας το κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον Άρδα.

Η Έλενα Παπαρίζου, εντυπωσιακή και με φοβερή διάθεση, ξεκίνησε ερμηνεύοντας πρόσφατες επιτυχίες της, οι οποίες έκαναν εκατομμύρια νέων και όχι μόνο να την αγαπήσουν.

Θυμήθηκε όμως και παλαιότερα τραγούδια της, από την εποχή των Antique απ’ όπου ξεκίνησε στη Σουηδία ως παιδί μεταναστών από την Ελλάδα.