Παράταξη Σταυράκογλου: Ζητάει… πολιτικό πολιτισμό με ανακοίνωση, όταν Γρηγοριάδης, Αραμπατζής το… τερμάτισαν σε ειρωνείες!!!

Παράταξη Σταυράκογλου: Ζητάει… πολιτικό πολιτισμό με ανακοίνωση, όταν Γρηγοριάδης, Αραμπατζής το… τερμάτισαν σε ειρωνείες!!!

“Κοίτα ποιος μιλάει” ή “όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται”, θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς, διαβάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης “ΑΡΧΗ” και του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Σταύρου Σταυράκογλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν με αυτήν απαντούν στην  ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αλεξανδρούπολης Ηλία Δαστερίδη περί  “εξαφανισμένων” κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Αν και ο ίδιος στην ανάρτηση του, την οποία συνόδεψε με σχετικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα, δεν κατηγόρησε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά αναφέρθηκε γενικά σε… αρχή προεκλογικού αγώνα και συγκεκριμένα επεσήμανε: 

“Σύνολο 11 κάδους “εξαφάνισαν” κάνοντας αρχή προεκλογικού αγώνα βάζοντας τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας καθαριότητας σε κίνδυνο.
Δημότες και εργαζόμενοι δηλώνουμε κατά τέτοιων πρακτικών και συμπεριφορών μίσους και συκοφαντίας θέτοντας αυτούς προ των ευθυνών τους.
Παρακαλούμε τους δημότες να ενημερώσουν την Υπηρεσία για οτιδήποτε επιλήψιμο πέσει στην αντίληψή τους.
Η παράταξη του Σταύρου Σταυράκογλου απάντησε με ανακοίνωση που αναφέρει:

“Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αλεξανδρούπολης περί “εξαφάνισης” κάδων από “κάποιους” δημοτικούς συμβούλους.

Επειδή δεν θέλουμε να αποδεχθούμε ότι αυτή είναι μια επιπόλαιη και ανεύθυνη καταγγελία με προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες καλούμε τον Αντιδήμαρχο να παρουσιάσει σαφείς αποδείξεις για τις κατηγορίες που εκθέτει.

Εάν αυτές αποδειχθούν να καταδικάσουμε τους υπεύθυνους, εάν όχι τότε καλούμε προσωπικά τον σημερινό Δήμαρχο να καταδικάσει την ενέργεια του Αντιδημάρχου του και να αποτρέψει την δημιουργία τοξικού κλίματος ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Καλούμε επίσης τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους δημότες, να διατηρήσουμε υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και να μην μετατρέψουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε αρένα συκοφαντιών και αστήριχτων κατηγοριών.

Οι δημότες μας αξίζουν διαφάνεια, αλήθεια και δικαιοσύνη. Ας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα διασφαλίζουμε.

Με εκτίμηση

Σταύρος Σταυράκογλου

   Υποψήφιος δήμαρχος  Δήμου Αλεξανδρούπολης”

Εκεί που πραγματικά το… τερμάτισε η παράταξη του κ.Σταυράκογλου, είναι η επίκληση  διατήρησης υψηλού επίπεδο πολιτικού πολιτισμού. Γιατί όταν έχει υποψήφιους στις τάξεις της:

  • Το Νίκο Γρηγοριάδη, του οποίου ραδιοφωνική συνέντευξη στον Maximum αποτέλεσε… αποθέ4ωση ειρωνείας, υποτιμητικών και απαξιωτικών εκφράσεων για την σύμπαρξη των παρατάξεων Λαμπάκη-Ασπιώτη

  • Είναι η παράταξη που όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις μεθόδευσε την αποχώρηση του Χρήστου Ζιώγα από την παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και
  • Έχει υποψήφιο το “πολιτικό ανεμούριο Κυριάκο Αραμπατζή (και ο ίδιος έχασε τον λογαριασμό πόσες παρατάξεις έχει αλλάξει), ο οποίος… ρίχνει γεμάτα μπουκάλια νερό σε κάδους γυρίζοντας βιντεάκια για να κατηγορήσει την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη

για ποια διατήρηση υψηλού πολιτικού πολιτισμού στην προεκλογική περίοδο να μιλήσουμε;

Δείτε τα “κατορθώματα” του Κυριάκου Αραμπατζή, πρώην στενού συνεργάτη του… Παυλάρα Μιχαηλίδη στην παράταξη  “ΑΝΑΣΑ” του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στη συνέχεια, του… Αντώνη Καμελίδη μετέπειτα, του Στάθη Ασπιώτη αργότερα και του Σταύρου Σταυράκογλου τώρα.

Για να μην αναφερθούμε στις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ της υποψήφιας της Μαρίας Κιτσικίδου κατά δημοσιογράφων για μηνύσεις και… κλείσιμο στην φυλακή και συγκεκριμένα κατά του ιδιοκτήτη του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη, επειδή δημοσιεύσαμε δημοσκόπηση της καταξιωμένης, κορυφαίας εταιρείας μετρήσεων ALCO , φυσικά και ταιριάζει απόλυτα το “κοίτα ποιος μιλάει” .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Γρηγοριάδης (υποψήφιος Σταυράκογλου) ειρωνικός, απαξιωτικός, υποτιμητικός: “Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου η σύμπραξη Λαμπάκη-Ασπιώτη” (ΒΙΝΤΕΟ)