Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του Δημήτρη Ανδριόπουλου, “αφεντικού” της Dimand, κορυφαίας ελληνικής εταιρείας real estate

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη του Δημήτρη Ανδριόπουλου, “αφεντικού” της Dimand, κορυφαίας ελληνικής εταιρείας real estate

Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε το “αφεντικό της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας real estate , της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Όπως αναφέρει powergame.gr , ο κ.Ανδριόπουλος εσχάτως έχει εστιάσει σε κάτι ωραίες δουλειές στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα, προσφάτως βρέθηκε στην πόλη, παρέα με έναν πολύ καλό παίκτη του real estate, τον Γιάννη Παπαλέκα. Η συγκεκριμένη εταιρεία απέκτησε αντί 26 εκατ. ευρώ  το θρυλικό «ΜΙΝΙΟΝ» στο κέντρο της Αθήνας και θα δώσει τη θέση του σε ένα από τα ελάχιστα σύγχρονα και «πράσινα» κτίρια του κέντρου της Αθήνας, με ένα πρωτότυπο concept εστίασης, γραφεία και πιθανότατα και χώρους φιλοξενίας

Επίσης η εταιρεία DIMANT έχει αναλάβει την ανάπλαση των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη. Μιλάμε για ένα έργο που έχει βοηθήσει σημαντικά στην αναγέννηση της δυτικής εισόδου της συμπρωτεύουσας. Την επόμενη Τετάρτη στην επίσημη παρουσίαση του έργου θα μιλήσει μάλιστα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σίγουρα η επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη ενός τόσο σημαντικού “παίκτη” στην αγορά του real estate και την αξιοποίηση κτιρίων, μόνο τυχαία δεν είναι. Εντάσσεται προφανώς στον αναβαθμισμένο ρόλο της πόλης και της περιοχής, όσο και αν κάποιοι ντόπιοι δεν μπορούν σκεπτόμενοι κοντόφθαλμα να το αντιληφθούν.