Τα σπαράγγια Μεταξάδων Έβρου στο μενού του κορυφαίου εστιατορίου Botrini’s Restaurant της Αθήνας

Τα σπαράγγια Μεταξάδων Έβρου στο μενού του κορυφαίου εστιατορίου Botrini’s Restaurant της Αθήνας

Στο μενού του κορυφαίου εστιατορίου της Αθήνας αλλά και όλη της Ελλάδας, το Botrini’s Restaurant του διάσημου chef Έκτορα Μποτρίνι το οποίο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, μπήκαν τα λευκά σπαράγγια Μεταξάδων Έβρου.

Ο πολυβραβευμένος Ιταλός σεφ, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσίασε το νέο μενού του εστιατορίου του, το οποίο ως γνωστόν βραβεύεται συνέχεια τα 10 τελευταία χρόνια με αστέρι Michelin και θεωρείται ένα από τα κορυφαία της χώρας. Το νέο μενού που ονόμασε “Ταξίδι”, ένα από τα πιάτα που περιλαμβάνει είναι και τα “Λευκά Σπαράγγια Μεταξάδων”, όπως μπορείτε να δείτε.

Πρόκειται ασφαλώς για μια μεγάλη αναγνώριση και σημαντική καταξίωση για το προϊόν που παράγουν με βιολογικό τρόπο στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου ο Παναγιώτης Νικολούδης και η Πωλίνα Τσαρακτσή και ήδη έχουν γίνει περιζήτητα σε πολλά μέρη της Ελλάδας.