Σ.Ηλιόπουλος (Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ-ΣΥΡΙΖΑ):  “Υιοθετείτε κ.Τοψίδη τις ομοφοβικές απόψεις  του Μιχάλη Πιτιακούδη για Κασσελάκη”;

Σ.Ηλιόπουλος (Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ-ΣΥΡΙΖΑ): “Υιοθετείτε κ.Τοψίδη τις ομοφοβικές απόψεις του Μιχάλη Πιτιακούδη για Κασσελάκη”;

Σοβαρές διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις χθεσινοβραδινές δημόσιες ομοφοβικές δηλώσεις του Μιχάλη Πιτιακούδη, υποψηφίου περιφερειακού συμβουλίου Έβρου με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Τάκη Τοψίδη για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Οι δηλώσεις αυτές από τον γιατρό, Καθηγητή Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και πρώην Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης Τοψίδη που πραγματοποιήθηκε στη Δαδιά,  προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, ενώ μαθαίνουμε το θέμα έφτασε μέχρι και τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Μιχάλης Πιτιακούδης-υποψήφιος Τοψίδη από Δαδιά: “Δεν έχουμε τέτοια… κουσούρια, όπως ο Κασσελάκης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Ηλιόπουλος, με ανάρτηση του μίλησε για ομοφοβικές, φασιστικές απόψεις από τον υποψήφιο Μιχάλη Πιτιακούδη και ζήτησε από τον Τάκη Τοψίδη να δηλώσει αν συμφωνεί με αυτές τις απόψεις. Όπως έγραψε στην τοποθέτηση του:

“Για εμάς το μόνο “κουσούρι” είναι όλα τα πρόσωπα του φασισμού..
Μιχάλης Πιτιακούδης-υποψήφιος Τοψίδη από Δαδιά: “Δεν έχουμε τέτοια… κουσούρια, όπως ο Κασσελάκης”

Η ψευδοαριστεία των πολιτευτάδων που θεωρεί κουσούρι την διαφορετικότητα δημιουργεί ερωτήματα…
Αν ήταν ασθενής του θα τον “γιάτρευε”?
Κύριε Τοψίδη υιοθετείτε τις ομοφοβικές απόψεις του υποψηφίου σας?
Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία – Στέργιος Ηλιόπουλος.

Θα ζητήσουν από Τοψίδη την αποπομπή του Μιχάλη Πιτιακούδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr,  από τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο θα ζητηθεί από τον επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη κ.Τοψιδη να αποπέμψει τον υποψήφιο σύμβουλο του Μιχάλη Πιτιακουδη.

Να  θυμίσουμε ότι το ΒΙΝΤΕΟ της ζωντανής μετάδοσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπου ειπώθηκαν όλα αυτά  από τον Μιχάλη Πιτιακούδη και εξέφρασε τις ομοφοβικές δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη  λέγοντας ότι δεν έχει τα..  κουσούρια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος “κατέβηκε”. λίγη ώρα μετά από την ιστοσελίδα e-evros η οποία μετέδωσε την εκδήλωση.  Προφανώς κατόπιν απαίτησης η εντολής του Τάκη Τοψιδη.

Τα αθηναϊκά ΜΜΕ προβάλλουν την ομοφοβική

επίθεση του υποψήφιου Τοψίδη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολλά αθηναϊκά ΜΜΕ προβάλλουν έντονα την ομοφοβική επίθεση του γιατρού Μιχάλη Πιτιακύδη, υποψήφοου του Τάκη Τοψίδη, κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη. Ενδεικτικό είναι το πρωροσέλιδο του “Ποντίκι” που αναφέρει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ομοφοβικό ξέσπασμα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου κατά Κασσελάκη (Video)