Ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ζωντανεύει φέτος στις γορτές στα Ρϊζια Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ζωντανεύει φέτος στις γορτές στα Ρϊζια Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πολύ χαρούμενη, εορταστική είδηση έρχεται από τον βόρειο Έβρο ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, να δώσει μια εντελώς διαφορετική νότα αισιοδοξίας και διασκέδασης.

Ένα Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα ζωντανέψει φέτος τις γιορτές στα Ρίζια Ορεστιάδας, από 22 Δεκεμβρίου έως και 2 Ιανουαρίου 2024.
 Με σύνθημα  #PameRizia,  η Εθελοντική Ομάδα Ριζίων ξεκίνησε εδώ κα αρκετό καιρό τις προετοιμασίες με στόχο να προσφέρει στους κατοίκους όχι μόνο του βορείου Έβρου και της Ορεστιάδας, αλλά και όλου του νομού, μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έναν χωρο που θα μπορούν να επισκεφθούν τις ημέρες των Χριστουγένων και της Πρωτοχρονιάς. Για να περάσουν όμορφα, χαρούμενα, γιορτινά, σε ένα περιβάλλον με… φαντασία, μαγικές ιστορίες, παιχνιδιάρικη διάθεση, γιορτινά αρώματα, κέφι, εκπλήξεις, τραγανές μπουκίτσες και με όλη την μαγεία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Με ένα ΒΙΝΤΕΟ οι διοργανωτές, εθελοντές όλοι τους από τα Ρίζια, το όμορφο χωριό της Ορεστιάδας αλλά και από την περιοχή, καλούν τους πάντες να επισκεφθούν το Παραμυθένιο, Χριστουγεννιάτικο Χωριό τους.