Ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι απλά Πολυιατρείο θέλει να δημιουργήσει η Τουρκική εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη

Ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι απλά Πολυιατρείο θέλει να δημιουργήσει η Τουρκική εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη

Όχι απλά Πολυιατρείο, αλλά ιδιωτικό νοσοκομείο και πολλές ακόμα δομές υγείας θέλουν να δημιπυργήσουν οι Τούρκοι, με το υποκατάστημα εταιρείας της Κωνσταντινούπολης που εγράφηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίιυ ΈΒρου.

Μια απλή ανάγνωση της απόφασης εγγραφής στις 10 Ιανουαρίου 2024  ίδρυσης υποκαταστήματος αλλοδαπής Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης  (ΤΟΥΡΚΙΑ) με την επωνυμία «ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» και έδρα την Κωνσταντινούπολη, δεν αναφέρεται απλά σε Πολυιατρείο, αλλά όπως αναφέρεται εοικαλούμενη σχετικό νόμο, μπορεί να ασχοληθεί με πλήθος επιχειρηματικών δραστηριτήτων που άμεσα ή έμμεσα αφορούν την υγεία. Επισημαίνει συγκεκριμένα, ότι:

Λαμβάνοντας τις απαραίτητες άδειες στο πλαίσιο των υφιστάμενων νόμων για το θέμα αυτό, μπορεί να ιδρύει

Ιδιωτικά νοσοκομεία, πολυλατρεία, ιατρεία, κέντρα υγείας-ιατρικά κέντρα, καμπίνες υγείας, κέντρα οικογενειακής υγείας, κέντρα αιμοκάθαρσης, κέντρα αντιμετώπισης εγκαυμάτων, κέντρα οφθαλμολογίας για την παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών υγείας.

Σε αυτή την φάση έγινε η ίδρυση του υποκαταστήματος Αλεξανδρούπολης της τουρκικής εταιρείας που έχει έδρα στην Κωνσταντνούπολη και σε δεύτερη φάση θα ζητήσει προφανώς τις απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τοπικές αλλά και κεντρικές στα αρμόδια υπουρφεία, για τις δραστηριότητες που θέλειε να ξεκινήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τουρκικό Πολυϊατρείο ιδρύεται στην Αλεξανδρούπολη, ως παράρτημα εταιρείας της Κωνσταντινούπολης

Το θέμα ανέδειξε προχθές το Evros-news.gr με αφορμή σχετικό δημοσέυμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, αλλά όπως φαίνεται ξεκάθαρα οι Τούρκοι που είναι μέχτοι στην συγκεκριμένη εταιρεία, συμπεριέλαβαν σωρεία δραστηριοτήτων στους σκοπούς της. Έτυσι έγινε και η εγγραφή της στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Έβρου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ανακοίνωση καταχώρησης Υποκαταστήματος Αλλοδαπής

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για το συγκεκριμέξο ζήτημα, αφού μπορεί να βρίσκεται στα πρώτα στάδια η προσπάθεια των γειτόνων μας με την ίδρυση υποκαταστήατος στην Αλεξανδρούπολη από εταιρεία της Κωνσταντινούπολης, αλλά επειδή αφορά τον ευαίσθητο τομέα της υγείας και δεν μιλάμε για Έλληνες ιδιώτες που σκοπεύουν να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο αλλά για Τούρκους, με ότι αυτό συνεπάγεται, ασφαλώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.