Πετυχημένη η συμμετοχή του δήμου Σουφλίου στην διεθνή τουριστική έκθεση της Βουλγαρίας για πρώτη φορά

Πετυχημένη η συμμετοχή του δήμου Σουφλίου στην διεθνή τουριστική έκθεση της Βουλγαρίας για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά ο Δήμος Σουφλίου συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Holiday & Spa Expo 2024” που πραγματοποιήθηκε 13-15 Μαρτίου 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Με το περίπτερο και τους ανθρώπους που τον εκπροσώπησαν, είχε την ευκαιρία να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά που τον έχουν καταχωρήσει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 2021 ως Best Tourism Village.
Το περίπτερο του Δήμου γεμάτο με μοναδικά τοπικά προϊόντα έχοντας να επιδείξει πλούσια αξιοθέατα, σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία αλλά και εναλλακτικούς φυσικούς προορισμούς κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού της Βουλγαρίας, κ. Zaritsa Dinkova, του Διευθυντή του γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βουλγαρία, κ. Δημητρίου Μίχα και του Ακόλουθου Άμυνας, κ Δημητρίου Σακελλάρη στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Σουφλίου.
Την Τετάρτη 13 Μαρτίου ο Δήμος συμμετείχε στην γαστρονομία χωρίς σύνορα, σε ειδικό χώρο της έκθεσης, όπου μαγείρεψε και παρουσίασε στους προσκεκλημένους την παραδοσιακή κουζίνα του τόπου μας, αποσπώντας άριστα σχόλια και κριτικές.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι αντιδήμαρχοι, Γεώργιος Μπαλτζής και Θεόδωρος Τσιαμίτας, καθώς και η ομάδα του Δήμου Σουφλίου πραγματοποίησαν πλήθος συναντήσεων με σημαντικά ταξιδιωτικά γραφεία και συμμετέχοντες Δήμους της Βουλγαρίας.