Αφροδίτη Λατινοπούλου: Υποψήφια Ευρωβουλευτής η δυναμική Εβρίτισσα (Βρυσικά Διδυμοτείχου) Πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής”

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Υποψήφια Ευρωβουλευτής η δυναμική Εβρίτισσα (Βρυσικά Διδυμοτείχου) Πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής”

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες Ευρωεκλογές του κόμματος της “Φωνή Λογικής”, είναι η δυναμική Εβρίτισσα Πρόεδρος του Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η καταγόμενη από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου (από την πλευρά της μητέρας της) πολιτικός, που στην επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας της (πρέπει να την… σταυρώσει όποιος επιλέξει το κόμμα της για να εκλεγεί), δηλώνει χαρακτηριστικά:

“Είμαι περήφανη εγγονή του παπά Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Έβρου”.

Μάλιστα το κόμμα στο οποίο είναι Πρόεδρος, η “Φωνή Λογικής”, εμφανίζει ιδιαίτερη δυναμική στις δημοσκοπήσεις, με ανοδική πορεία και ήδη καταγράφεται ως 1,8%, κάτι που δείχνει ότι έχει σημαντικές πιθανότητες να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο νέο Ευρωκοινοβούλιο. Στο νομό Έβρου τα ποσοστά της είναι πολύ υψηλότερα, αφού η ίδια και το κόμμα της ούτε… επιστολές του Χριστού πουλάνε, ούτε κεραλοιφές για την φαλάκρα. Έχουν τις ξεκάθαρες απόψεις τους για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια και όπως η ίδια δηλώνει: “Ως άνθρωπος του Θεού δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη Θρησκεία μου και τα πιστεύω μου όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί Ισλαμιστές. Είμαι περήφανη Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου”.

Ποια είναι η Εβρίτιισσα Αφροδίτη Λατινοπούλου

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από οικογένεια εκπαιδευτικών κι έχω δύο μικρότερα αδέρφια.

Είμαι περήφανη εγγονή του παπά Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Έβρου. Ώς άνθρωπος και ειδικότερα ως άνθρωπος του Θεού δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη Θρησκεία μου και τα πιστεύω μου όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί Ισλαμιστές. Είμαι περήφανη Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου. Απαγορεύω να με φωτογραφίζουν μέσα σε οποιαδήποτε εκκλησία, απαγορεύω να χρησιμοποιώ την πίστη μου ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων.
Είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση.

Από μικρή ήμουν πρωταθλήτρια στο τένις κερδίζοντας πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εκπροσώπησα την Εθνική Ελλάδος για 4 συναπτά έτη και έλαβα το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος” ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια για το 2006-2007.

Πέρασα στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. χωρίς να χρησιμοποιήσω (αν και μπορούσα) τα μόρια που είχα από τον πρωταθλητισμό.

Το 2013, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό εγκατέλειψα τον πρωταθλητισμό.

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως προπονήτρια τένις από τα 18 μου έως ότου τελείωσα τις σπουδές μου στη νομική και έκανα την άσκησή μου. Έγινα δικηγόρος και εργάζομαι στο νομικό τμήμα εταιρίας.

Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκίνησα την καμπάνια “Macedonian products made in Greece” προκειμένου να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Την καμπάνια αυτή απέσπασε η Νέα Δημοκρατία όταν εξελέγη κυβέρνηση και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια.

Η πολιτική για μένα είναι χρέος προς τον Πατρίδα μου και ξεκίνησε ως ανάγκη να υπηρετήσω την χώρα που μεγάλωσα και λατρεύω.

Υπηρετώ τις ελληνικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσα το 2023 την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους εμάς, στην Πατρίδα μας και στα παιδιά μας”.

Οι υποψήφιοι του κόμματος “Φωνή Λογικής” 

Η συντοπίτισσα μας Πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής” παρουσίασε με μεγάλη χαρά τα 22 πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με την ίδια επικεφαλής:

Αφροδίτη Λατινοπούλου, Πρόεδρος Κόμματος, Δικηγόρος

Γιώργος Αθανασάτος, Δικηγόρος

Ίωνας Ανδρικόπουλος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ιωάννης Γκιαούρης, Οδοντίατρος, Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου και ιδρυτής επιχείρησης οδοντικής τεχνολογίας

Μάριος Δημόπουλος, Φιλόλογος – Γλωσσολόγος, Συγγραφέας, Φυσικοπαθητικός

Ιωάννης Ζολώτας, Ενεργειακός Μηχανικός, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας EPC, Μέλος ΔΣ χημικής βιομηχανίας, Αντιπρόεδρος και ιδρυτής του Ελληνικού Συνδέσμου Ασβέστου

Νικόλαος Κάκκος, Αγροτοκτηνοτρόφος, Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Πασχάλης Κεσκίνης, Τεχνικός Σύμβουλος Ναυτιλιακών

Μαρία Κουβούση, Βιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Άρια Κοπιδάκη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Αρχαιολόγος

Κωνσταντίνος Κοψιδάς, Διευθυντής Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Αγγελική Κριθαργιώτη, Φιλόλογος, Σύμβουλος Εργασίας

Χρήστος Κωστάκης, Αξιωματικός Ε.Ν., Ναυπηγός ΤΕ

Βασίλης Μακρυγιάννης, Θεολόγος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ιωάννης Μαλταμπές, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Θεολόγος

Χαρισία Μπικηροπούλου, Εκπαιδευτικός

Βασιλική Νταβλούρου, Δικηγόρος, Οικονομολόγος

Παναγιώτης Παλάσκας, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ανδρέας Παναγόπουλος, Επιχειρηματίας

Ανάργυρος (Αργύρης) Προσίλης, Επιχειρηματίας, Μηχανικός Λογισμικού

Γιώργος Τσουκαλαδάκης, Επιχειρηματίας

Χριστίνα Χρηστίδου – Πλεμμένου, Εκπαιδευτικός

Δείτε αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων Ευρωβουλευτών