Φάνης Δημοσχάκης: Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και δηλώσεις από ΔΕΕΠ Ν.Δ Έβρου και βουλευτές του νομού

Φάνης Δημοσχάκης: Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και δηλώσεις από ΔΕΕΠ Ν.Δ Έβρου και βουλευτές του νομού

Πένθος και θλίψη σκόρπισε στον Έβρο και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο θάνατος του τέως βουλευτή Έβρου του κόμματος Θεοφάνη (Φάνη) Δημοσχάκη σε ηλικία 80 χρόνων το πρωί της Κυριακής.

Το κόμμα της Ν.Δ εξέδωσε πρώτο συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του επί χρόνια στελέχους της και πέντε φορές εκλεγμένου βουλευτή του νομού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Έβρος: Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Φάνης Δημοσχάκης

Ακολούθησαν οι δυο βουλευτές Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Αναστάσιος Δημοσχάκης, συγγενής του εκλιπόντος. Μέχρι την στιγμή που γράφτηκε το ρεπορτάζ, δεν είχε υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή δήλωση του άλλου βουλευτή Έβρου της Ν.Δ και υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Κελέτση. 

Η Διοικούσα Επιτροπή Έβρου της Ν.Δ., της οποίας μέλος διετέλεσε επί χρόνια ο Φάνης Δημοσχάκης, με ανακοίνωση του τόνισε:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Φάνη Δημοσχάκη που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο Φάνης Δημοσχάκης υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον τόπο μας με συνέπεια και ήθος, υπήρξε αγωνιστής της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης ως μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Έβρου, εκλέχθηκε βουλευτής Έβρου πέντε φορές από το 1989 έως και το 2004. Θα τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον τόπο”.

O Πρόεδρος της Δ.Ε. Έβρου

ης Νέας Δημοκρατίας

Άκης Παρασκευόπουλος

Επίσης ο βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Πάρης Παπαδάκης με μια λακωνική ανάρτηση του αναφέρθηκε στον θάνατο του τέως βουλευτή της Ν.Δ. Φάνη Δημοσχάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11:00 ώρα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου.