Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι η κηδεία μητέρας και γιου

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι η κηδεία μητέρας και γιου

Στην Αλεξανδρούπολη θα τελεστεί σήμερα το μεσημέρι στις 12, η κηδεία των της 62χρονης μητέρας και του 35χρονου γιου της, ο οποίος την σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε στην Ηλιούπολη Αττικής.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πριν μια εβδομάδα, όταν η γιαγιά που ζει στο ισόγειο της τριόροφης οικοδομής της οικογένειας και έχει προβλήματα υγείας, δεν άκουγε την κόρη της η οποία έμενε στον δεύτερο όροφο και τον εγγονό της που έμενε στον τρίτο. Τηλεφώνησε τότε σε συγγενή της στην Αλεξανδρούπολη και έτσι ενημερώθηκε η Αστυνομία που πήγε στο σπίτι και ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με τηλεφώνημα στην Αλεξανδρούπολη, αποκαλύφθηκε το διπλό φονικό μητέρας, γιου στην Αθήνα

Η κηδεία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων του Β’ Νεκροταφείου Αλεξανδρούπολης όπου θα μεταφερθούν οι σοροί μάνας και γιου από την Αθήνα, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε, προκειμένου να διαπιστωθεί πως ακριβώς έχασαν την ζωή τους. Γιατί αρχικά  υπήρχε εκτίμηση για εγκληματική ενέργεια, αλλά στη συνέχεα αυτό ανατράπηκε.

Ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 35χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν άλλωστε ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο πολλές ημέρες ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ από το σπίτι του εγκλήματος.

Ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα. Όταν οι Αρχές εισήλθαν σε αυτό βρέθηκαν αντιμέτωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η 62χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 35χρονος γιος της νεκρός σε ένα κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.

Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης, ενώ δεν λείπει κάτι από το διαμέρισμα. Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ στο ισόγειο διέμενε η ηλικιωμένη μητέρα της 62χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές μαρτυρίες. Κάτοικος της περιοχής που μένει απέναντι τόνισε ότι είχε δει τον 35χρονο, ντυμένο στα μαύρα, να κινείται ύποπτα στην ταράτσα του σπιτιού. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, αναφέρουν άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, η καραμπίνα ήταν του πατέρα της οικογένειας.