Βόλεϊ: Λύθηκε η συνεργασία του Άθλου Ορεστιάδας με τον Ρουμάνο προπονητή Cristian Chitigoi

Βόλεϊ: Λύθηκε η συνεργασία του Άθλου Ορεστιάδας με τον Ρουμάνο προπονητή Cristian Chitigoi

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άθλου Ορεστιάδας αποτελεί ο Ρουμάνος τεχνικός Κριστιάν Τσιτιγκόϊ, όπως ανακοινώθηκε χθες βράδυ από την ομάδα του Έβρου.

Η τελική κατάταξη στην 7η θέση, μετά την εντός έδρας ήττα 2-3 (27-25, 20-25, 19-25, 27-25, 19-21) από τον Πήγασο Πολίχνης αν και ήταν πιο ψηλά σε σύγκριση με την 8η θέση της περσινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Volleyleague 2023-2024, δεν έφερε κάτι περισσότερο που περίμενε η διοίκηση. Έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος πάντως κάθισε στον πάγκο όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

“Το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον 46χρονο Ρουμάνο τεχνικό, Κριστιάν Τσιτιγκόϊ.

Ευχαριστούμε τον κ. Τσιτιγκόϊ για την προσφορά του στην ομάδα στη φετινή σεζόν και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.

Έτσι ο Πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης και οι συνεργάτες του, βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση του νέου τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα του Άθλου στο επόμενο πρωτάθλημα 2024-2025 της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ.