Μόναχο: Θρακιώτικο γλέντι με σουβλάκια, πριν έρθουν στην πατρίδα

Μόναχο: Θρακιώτικο γλέντι με σουβλάκια, πριν έρθουν στην πατρίδα

Με ένα αυθεντικό, θρακιώτικο γλέντι, λίγο πριν οι περισσότεροι έρθουν για διακοπές στην πατρίδα, θα αποχαιρετήσουν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, τις δραστηριότητες της σεζόν που τελείωσε οι συμπατριώτες μας ομογενείς.

Ο Θρακικός Σύλλογος Μονάχου και περιχώρων «Δημόκριτος», που φέτος διοργάνωσε με επιτυχία και την 29η Συνάντηση Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης,  προσκαλεί τους πάντες στο παραδοσιακό του Sommerfest, την Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα. στo Freizeitheim Sendling, Danklstr. 34, 81673 München (U-Bahn Station Implerstraße U3/U6)

Το παραδοσιακό και πασίγνωστο, χειροποίητο σουβλάκι του Θρακικού συλλόγου στα κάρβουνα , παγωμένες μπύρες, Ρετσίνες και δροσιστικά αναψυκτικά, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής θα πλαισιώνουν την καλοκαιρινή του γιορτή.
Έτσι θα κλείσει το πρώτο εξάμηνο αυτού του χρόνου και θα διακόψουν προσωρινά τις δραστηριότητες του συλλόγου ανοίγοντας την παρένθεση των καλοκαιρινών διακοπών στην πατρίδα και ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, με νέο κύκλο εκδηλώσεων.